Wednesday, February 19, 2014

19/2/14 Στα πεταχτά και ..αρκετά τα ψέμματα ..




Η χρεοκοπία της χώρας έχει ονοματεπώνυμο: Κώστας Καραμανλής και οι υπουργοί του την 5ετία 2004-2009. Μήπως και ο Στυλιανίδης δεν ανήκει στο καραμανλικό στρατόπεδο, το οποίο μάλιστα ο ίδιος διαφημίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί; Κάθε φορά που θα προσπαθούν να σπιλώνουν τον Παπανδρέου, θέλοντας μ' αυτό τον τρόπο να αναζωπυρώσουν την υπόθεση μνημόνιο, άλλο τόσο θα βγαίνουν στη δημοσιότητα η αιτία που μας οδήγησε σ' αυτό, η περίοδος διακυβέρνησης από τον Καραμανλή και τη φατρία του. Ποιους συναδέλφους είχε ο Στυλιανίδης στο υπουργικό συμβούλιο; Τον Αλογοσκούφη της απογραφής, τον Παπαθανασίου του υπέρογκου δανεισμού και του πλασματικού ελλείμματος, τους Βατοπεδινούς (Βουλαγαράκη-Κοντό-Ρουσόπουλο-Μπασιάκο), τον Παυλόπουλο των διορισμών, τον Παυλίδη και φυσικά τον Μιχάλη Λιάπη για γαρνιτούρα.



ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους !!!

 ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ !!
Ένας Έμπορος που κλείνει το μαγαζί του και χρωστάει στην εφορία, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ βγάλει  ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ από τον ΟΑΕΔ, ούτε μπορεί να λάβει μέρος σε προγράμματα επιδότησης εργασίας, επειδή δεν έχει   ΚΑΡΤΑ  ΑΝΕΡΓΙΑΣ.  Ο Έμπορος αυτός χρωστάει στην ΕΦΟΡΙΑ και δεν μπορεί να κλείσει τυπικά την εταιρεία του, επίσης χρωστάει στον ΟΑΕΕ !!! αλλά συνεχίζει να χρεώνεται κάθε μήνα διότι δεν έχει κλείσει η εταιρεία του στην εφορία.
ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ !!
Ακόμα δε και να καταφέρει να βρει Δουλειά ως ιδιωτικός υπάλληλος Ο ΕΜΠΟΡΟΣ αυτός παραμένει ανασφάλιστος διότι το ΙΚΑ θεωρεί ότι το κύριο ΤΑΜΕΙΟ του είναι ο ΟΑΕΕ !!!!!
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους !!! να σημειώσω ότι μιλάμε για πολύ μικρά ποσά....!!!!
ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ 10.000  € στα χρωστούμενα της εφορίας αλλά να μπορεί να τη κλείσει την εταιρεία και να προχωρήσει τη ζωή του ο άνθρωπος !!! 
*ΑΝΝΑ ΚΑΦΚΑ Πρόεδρος Εμπόρων Γλυφάδας

====================

Θα ήθελα να ερωτήσω τις φίλες και τους φίλους,
ποια η διαφορά ανάμεσα στους μακρινούς παππούδες μας ,
που λάτρευαν-αλλά ποτέ δεν γονάτιζαν μπροστά τους-,
αγάλματα από μάρμαρα και μπρούτζο,και τους σημερινούς
Έλληνες,που λατρεύουν ζωγραφισμένες πευκοσανίδες
γονατίζοντας ;
*(Πρόεδρος Ελληνων Λογοτεχνών Μελβουρνης)
========


Αγιορείτικο Βήμα
Published on Feb 16, 2014
Ο πρωθυπουργός αναγιγνώσκει το ´´ Πιστεύω ´´ και το "πάτερ ημών"κατά τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.

Σαμαράς αναγιγνώσκει το ´´ Πιστεύω ´´

by Αγιορείτικο Βήμα • 1,590 views
Ο πρωθυπουργός αναγιγνώσκει το ´´ Πιστεύω ´´ κατά τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget