Thursday, February 20, 2014

Πρωτος, απο 861 σολίστ ο Kiriakøs της Οιχαλίας !!! Παγκόσμια υπόκλιση.

Η Οιχαλία και οι καλλιτέχνες της πάλι δοξάζουν Τρίκαλα και Ελλάδα.Ο παγκόσμιος νικητής του διαγωνισμού Andy James Guitar Academy του Λονδίνου,είναι  "ο δικός μας Κυριάκος Μπουλούμπασης ".όπως  τονίζει στις 18 Φεβ 2014 η ιστοσελίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του  OichaliaNews.με χαρά μεταφέρουμε τις χαρές των συμπολιτών του..
Παγκόσμια υπόκλιση για τον Kiriakøs GuitarPøwer !
Είμαστε περήφανοι που ανήκει στην δημιουργική και ελπιδοφόρα γενιά της Οιχαλίας!
Ποιο είναι το όνειρό σου;
“Να σπουδάσω ηλεκτρική κιθάρα στο εξωτερικό.” «Νικητής βγαίνει όποιος δε σταματήσει να ονειρεύεται και να κυνηγά τα όνειρά του».
Και τα κατάφερε!
Τάδε έφη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο OichaliaNEWS στις 3 Απριλίου του 2012 
«Ένα πρόσωπο που πολλοί πιστεύουμε ότι με το περίσσιο ταλέντο του και την αγάπη του για την μουσική θα μας μαγεύει και θα μας ταξιδεύει στη μουσική σκηνή για πολλά πολλά χρόνια» είχαμε γράψει πολύ εύστοχα τότε και μας δικαίωσε!
Σε διαγωνισμό που διοργανώθηκε από την παγκοσμίου φήμης Andy James Guitar Academy του Λονδίνου ο Κυριάκος κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 861 σολίστες απ’ όλον τον κόσμο.
Οι καλλιτέχνες κλήθηκαν να συνθέσουν ένα δικό τους μουσικό κομμάτι πάνω σε ένα συγκεκριμένο backing track διάρκειας 53 δευτερολέπτων και στη συνέχεια να το αναρτήσουν σε βίντεο στην ιστοσελίδα της Andy James Guitar Academy.
Η επιλογή του επικρατέστερου ανακοινώθηκε χθες με τον Andy James να αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του:
Andy has chose the winners for the competition. Thanks to all 861 people who entered! The track is now burned into our minds forever!
Prize #1 goes to Kiriakos GuitarPower who Andy chose as having the most potential for growth as an artist. Here is the video and he wins 12 months Access All Areas membership to the Academy, a Psychic Transfusiin (signed) EP and a handful of AJ signature 
Jim Dunlop Guitar Products picks!
Οι άλλοι νικητές του διαγωνισμού είναι ο Borja Mintegiaga από την Ισπανία, ο οποίος ισοβάθμισε με τον Κυριάκο στην 1η θέση, ο Duilio Humberto από τη Βραζιλία, ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση και ο Benjamin Ellis από την Αγγλία, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση.
 Ακούστε την σύνθεση του Kiriakos


No comments:

Post a Comment

wibiya widget