Sunday, February 16, 2014

Καλημερόσπερα απο την ηλιόλουστη Ελλάδα



Καλοκαίριασε  για τα καλά στην Ελλάδα και ήδη εμφανίστηκαν οι ανθισμένες αμυγδαλιές,αν και πολλές δεν είχαν προλάβει να ρίξουν και ταπαλιά  φύλλα τους.. Την ώρα που κάποιες χωρες έχουν πιο χαμηλή θερμοκρασία απο τον Άρη στην πατρίδα μας ο ήλιος ζεσταίνει κορμιά και ψυχές που τόσο ανάγκη τον έχουν ..τώρα που η κρίση αδειάζει τις τσέπες πριν προλάβουν να...γεμίσουν..



ΚΡΙΣΗ κάργα,αλλα να που οι θεοί δεν αφήνουν την Ελλάδα να τα ακουμπά όλα στα πετρέλαια για τη θέρμανση.. Άντε 11 μέρες ακόμα και η Άνοιξη θα μας έρθει και επίσημα..



Για τους εκτός Ελλάδας Έλληνες θα πώ για μια ακομα φορά ότι σαν το κλίμα της Αττικής και γενικά όλης της χώρας το ξέρετε καλύτερα απο τον καθένα... δεν υπάρχει πουθενά. Και τώρα που οι τιμές των σπιτιών κατρακύλησαν και άρχισαν  όλοι οι λαοί να... ξηρογλείφονται  ετοιμαστείτε να πάρετε και σεις μια στέγη .. Ακόμα και στη Γλυφάδα κάποιες γκαρσονιέρες και διαμερίσματα έφτασαν να πωλούνται κατω απο 50.000 Ευρώ,βίλλες δίπλα στο Κύμα που κάποτε κοστολογούνταν 50 και πλέον εκατομμύρια τώρα προσγειώθηκαν στα μισά και πιο κάτω... Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ που διαβάζεται παρα πολύ και στην Ελλάδα ειναι πρόθυμη να βοηθήσει οποιον δήποτε θέλει να πωλήσει ή να αγοράσει στην Αθήνα και αλλού. Δεν πρέπει να φύγου οι ιδιοκτησίες απο τους Έλληνες..





Στο μεταξύ οι πίττες δίνουν και παίρνουν παντού... Εμείς θα ας παρουσιάσουμε μέσω του φίλου μας Νίκου Σαλέπη μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας Τρικάλων για να πάρετε μια μικρή γεύση και απο το Ελληνικό χωριό..



Αυτα και καλή αντάμωση..στα πάτρια.

ΕΝΔΗΜΟΣ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget