Monday, February 24, 2014

Καραμανλής-Μοίραζε τα λεφτά στους φίλους του κι άφηνε τους βιοτέχνες να ..πεθάνουν


Με υπογραφή Καραμανλή `γεννήθηκε` η πρώτη ΜΚΟ – Την πλήρωναν 8 εκατ. ευρώ για να... μετράει τις υπόλοιπες – Ρόντος: Ο Γιώργος τις έβαλε σε τάξη

Την ημέρα που ο κ.Κ.Καραμανλής υπέγραφε τη "γέννήση"της πρώτης ΜΚΟ με 8 εκατομμύρια Ευρω .. 
αμέτρητοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες ξεροστάλιαζαν στις τράπεζες μαζί με τους λογιστές τους και εκλιπαρούσαν για 50, 100,200 και 300.000 Ευρώ χαμηλότοκο δάνειο να μη καταστραφούν οι επιχειρήσεις τους που απασχολούσαν απο 10 έως 20 και παραπάνω υπαλλήλους. 
Οι "αληταράδες" υπουργοί και όσοι άλλοι είχαν πρόσβαση στη λήστευση του κράτους...χαμογελούσαν και υπόσχονταν με ένα "θα δούμε... μάλλον θα το πάρεις.."

Δεν θα ξεχάσω το φίλο μου το Λάζαρο που έλεγε:
-Είναι της πλάκας οι άνθρωποι και θα μας καταστρέψουν .. Τρωνε ψωμί απο μενα 10 και παραπάνω άτομα .Μας έκοψαν το πλαφόν,γυρίζουν οι επιταγές των πελατών και δεν κάνουν κάτι να κρατήσουν επιχειρήσεις εκατομμυρίων.. "!!!
Και ο Γιάννη άλλος φίλος μου που ήξερε καλύτερα τα Γαλλικά  αφου μιλούσε για "πισωγλέντηδες " και "πόμολα " ξεσπάθωνε..
"Ρε τα πουστ@ρ@@... έδωσαν σε φίλο βιομήχανο  που ΄χει 3 εκατομμύρια καταθέσεις,300.000 αφορολόγητα και σε εμάς που χρειάζομαστε 100.000 και τσοντάρει και η Ευρώπη γι αυτά..μας γράφουν κανονικά... Είναι αλήτες.."
Τα ίδια  στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη,Λάρισσα, Πάτρα..παντού...

Οι φίλοι του ΚΚ του "χοντρού" έτρωγαν έπιναν εκπορνευαν και πορνεύονταν μεταξύ τους και οι εμπόροι που ειχαν υποθηκευσει σπίτια και εργοστάσια και κτήρια...έπεσαν ηρωικά.. άνευ σιέλου.."

Σήμερα ..χρεοκοπημένοι οι περισότεροι ,με έναν ή κανένα υπάλληλο δεν ντρέπονται να το πούν ότι "ντρέπονται¨και κάνουν αγώνα όχι να πάρουν πίσω τα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ που έχασαν στις μπίζνες τους ,παρα να γλυτώσουν το σπιτάκι τους μή τους το πάρει κι αυτό η τράπεζα..

Στην Κίνα τον "καταλληλότερο" μαζί με τους φίλους του υπουργούς και εκδότες θα τους είχαν κρεμάσει απο καιρό... αλλα, εμείς έχουμε...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..!!!

Και ο ..υποσχόμενος  πολλά στο παγκόσμιο Τραπεζοκεφάλαιο,κ.κ Τσιπράς μόλις χτες δήλωσε ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση με εξωκοινοβουλευτικούς ..ειδήμονες ..και μάλλον έμμισθους υπαλλήλους των μεγαλοτραπεζιτών...(τα αφεντικά του) δηλαδή..

Βρέ άντε ούστ κοπρίτες ...

1 ΥΓ:  Σαμαρά.. αν έχεις το επίθετο απο κάποιον σαμαρά..σημαίνει πως έχεις γονίδια δυνατά γιατί δεν είναι εύκολη η ..σαμαρική. Ο κόσμος είναι έτοιμος ή να βγει στα διόδια και.. στα κεραμίδια σας αν δεν φέρετε πίσω τα λεφτά...που ξάφρισαν παρα πολλά "προεδράκια" ,και έμειναν οι νοικοκύρηδες "πανί μα πανί" αλλα και να σας ακολουθήσει αν του πείσετε ότι θα κλείσετε μέσα και υπουργούς σας που τα άρπαξαν χοντρά..και κάνουν όλοι την πάπια και το..κορόιδο..χωρίς να φέρνουν τίποτα πίσω.. !!

2.ΥΓ:Αδέλφια Τζιπραίοι  σας σφίγγουμε την χείρα σας..ενωθείτε και κόψτε τους παντου το.. ρεύμα!!.. 

ΕΚΔΗΜΟΣ

24-02-14

No comments:

Post a Comment

wibiya widget