Monday, February 24, 2014

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -Μίτσελ gia Mάντσεστερ: Δεν θα τους στρώσουμε κόκκινο χαλί


Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη έχει ξεκινήσει και ο Μίτσελ μίλησε στην "Independent" για την μεγάλη πρόκληση, που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Ο ισπανός τεχνικός αρχικά αναφέρθηκε στην ανυπομονησία, που υπάρχει στο Λιμάνι. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς περιμένει όλη η πόλη την Γιουνάιτεντ. Υπήρξε απογοήτευση που δεν θα κάνουν προπόνηση στο γήπεδό μας την παραμονή του ματς. Θα τους υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, αλλά ο σεβασμός μας θα φανεί όταν θα τους αντιμετωπίσουμε στα... ίσια. Δεν θα τους στρώσουμε... κόκκινο χαλί, θα τους κοντράρουμε», δήλωσε.

Για το πως σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεν
τ είπε πως «αν πιεστούν ίσως κάνουν λάθη. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε όσο πιο δύσκολη γίνεται τη ζωή», ενώ αναφερόμενος στον Μάτα, που τον είχε στη β' ομάδα της Ρεάλ  πρόσθεσε. 

«Εντάξει, είχαμε υποβιβαστεί, αλλά περίπου 15 παίκτες από εκείνη την ομάδα έκαναν καριέρα, κάποιοι εξ αυτών και στη Ρεάλ. Ο Μάτα είχε πάντα ποιότητα και πειθαρχεία και πνευματική δύναμη, παρότι κάτι τέτοιο δεν φαίνεται αν τον κοιτάξεις. Είναι εκεί που αξίζει να είναι. Και το να λέμε πως αξίζει να είναι στη Γιουνάιτεντ, είναι μία μεγάλη δήλωση»!

Για τον Φαν Πέρσι επεσήμανε. «Είναι παίκτης που δεν μπορείς να του δώσεις θέση. Είναι καλύτερα όταν έχει απόλυτη ελευθερία. Στο ξεκίνημα της καριέρας του έπαιζε στα άκρα, μετά πίσω από τον στράικερ και τώρα σέντερ φορ. Καταλαβαίνει άριστα το ποδόσφαιρο».

Όσο για το φαβορί του φετινού Champions League ο Μίτσελ δήλωσε: «Ίσως η γνώμη μου να μην μετρά, γιατί είμαι προκατειλημμένος και βλέπω νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η μόνη ομάδα που έχω δει να βελτιώνεται μέσα στη σεζόν και επίσης δεν έχω ξαναδεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε τόσο καλή κατάσταση. Έχει πετύχει τα ίδια γκολ και πάντα παίζει καλά, όπως και τις άλλες χρονιές, αλλά τώρα βοηθάει την ομάδα, είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης»!

Αναφερόμενος πάλι στη μάχη με τη Γιουνάιτεντ
, ο Μίτσελ αρνείται τον ρόλο του φαβορί επειδή στην Ελλάδα πάει... τρένο και έχει 20 βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο. «Φαβορί εμείς; Όχι, ποτέ!» είπε και εξήγησε: «Κανείς όμως δεν μπορεί να μας πει να μην προσπαθήσουμε. Θα το παλέψουμε και ίσως σας φανεί περίεργο, αλλά μου αρέσει που το δεύτερο παιχνίδι είναι εκτός έδρας».

Καταλήγοντας πως
: «Θα έχουμε 4.000 Έλληνες στο Old Trafford και θα κάνουν πολλή... φασαρία. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς είχαμε 34.000 κόσμου που ακούγονταν λες και ήταν 90.000. Πραγματικά καταλαβαίνεις πως αυτός ο κόσμος είναι μαζί σου. Θα είναι πολύ συναισθηματική βραδιά»!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Κορυδαλλό ο πρόεδρος του Ατρομήτου

No comments:

Post a Comment

wibiya widget