Saturday, January 14, 2017

Ελένη Παναγοπούλου και Αργύρης Κόκκαλης ενώθηκαν στο Δημαρχείο Τρίκκης.

-Η καθιέρωση του Πολιτικού Γάμου ξεπέρασε κατα πολύ τον αριθμό των ...αναχρονιστικών "θρησκευτικών" γάμων με απειλες πατημάτων και υποτίμηση της γυναίκας ,και διαρκώς οι νέοι οδηγούνται στους εκπροσώπους της πολιτείας όπου και υπόσχονται αγάπη και σεβασμό στην έγγαμο συμβίωσή τους.

Έτσι με την υπόσχεση  του γάμου ενώθηκαν πρόφατα ο Αργύρης Κόκκαλης και η Ελένη Παναγοπούλου στην αίθουσα τελετών του Δήμου Τρίκκης.Την όλη τελετή διεκπεραίωσε  ο  δήμαρχος της πόλης Παπαστεργίου Δημήτριος,ο οποίος και φωτογραφίζεται  εν μέσω του νέου  ζεύγους.

Οι νεόνυμφοι με συγγενείς τους

Ο πρόεδρος τηςΡάξας, Παναγιώτης Ζορμπάς,περνά το δακτυλίδι στη σύζυγο του κουνιάδου του...
ενώ η κ. "προεδρίνα", Ζωή Κόκκαλη ,υπόγραψε ως μάρτυρας  του αδελφού της και της νυφούλας της. Ακολουθούν οι σχετικές φωτογραφίες με υπογραφές,συγγενείς  και σαμπάνιες. Η "ΕΦΗΜΕΡΙΣ- EFHMERIS" μας εύχεται πάντα υγεία,χαρά,δημιουργία και πολλούς απογόνους για την οικογένειά τους και την Ελλάδα μας.. 
Δ.Π





ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

1 comment:

  1. Όλα καλά καιμπράβο στα παιδιά που προτίμησαν να τους ενώσει ο εκπρόσωπος του λαου. Με ξαβνιαζουν όμως οι προκλητικά τοποθετημενες εικόνες όπου πέφτουν οι υπογραφές. Στο Βίντεο ωραιο ο δήμαρχος τα είπε απλά και Ελληνικά. Ούτε εικόνες ούτε τρόμος... Στα Τρίκαλα τι συμβαίνει; Ποιος έχει την ευθύνη γιαυτό;Θα απαντήσει κανείς..; Γιάννης Γερμανία.

    ReplyDelete

wibiya widget