Monday, May 8, 2017

Με ύβρεις και κατάρες «υποδέχτηκαν» τον βιαστή της Δάφνης στα Δικαστήρια

Νέα αναβολή για την απολογία του


«Μπουχ... θα σε πληρώνουμε κιόλας», φώναξαν εξοργισμένοι πολίτες - Συνεχίζει να είναι προκλητικός ο 52χρονος, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους πως δεν τον αφήνουν να κάνει τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο

Με ύβρεις και κατάρες αντέδρασαν πολίτες στην πρώην Σχολή Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών) στη θέα του 52χρονου που κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του στη Δάφνη κακοποιώντας την σεξουαλικά. Ο 52χρονος κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη. 

Ο κατηγορούμενος για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί αύριο καθώς και σήμερα εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο.

Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από το ανακριτικό γραφείο είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν του επέτρεψαν ούτε ένα τηλεφώνημα για να βρει δικηγόρο.
ΠρώτοΘΕΜΑ.gr /Παναγιώτης Τσιμπούκης

1 comment:

  1. Ολος ο ελεύθερος αδέσμευτος τύπος ασχολείτε για ημέρες με αυτό το αρρωστημένο τύπο αφού μας ζάλισε αλλες πόσες ημέρες με ενα αλλο ανθρωποειδές πού σκότωσε το παιδί του γεγονότα πού ολοι μας πρέπει να προβληματισθούμε και οχι να τό ΄ριξουμε στίς κατάρες και δεν αρχολούνται τα ΜΜΕ με τούς άλλους προμελετημένους στεγνούς εγκληματίες πού κατακρεουργούν συνέχεια ως δήμιοι ολόκληρο ελληνικό λαό , προκειμένου να μείνουν αυτοί υπό την προστασία τών ξένων αφεντικών τους .

    ReplyDelete

wibiya widget