Friday, May 5, 2017

Ανάρτηση στο Facebook προειδοποιούσε για επίδοξο βιαστή στη Δάφνη,Δεκέμβρη 2016!

Γιατί οι Αρχές ερευνούν μια δημοσίευση που είχε κάνει μια κοπέλα στο Facebook πριν από έξι μήνες, περιγράφοντας την περιπέτειά της - Διαβάστε τι έλεγε

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που ερευνά η Αστυνομία για τη δράση του βιαστή στη Δάφνη και αν τυχόν υπάρχουν και άλλα θύματα των ανώμαλων ορέξεών του, στο μικροσκόπιο έχει μπει και ανάρτηση μιας κοπέλας στο Facebook που περιέγραφε την περιπέτειά της όταν αναζητούσε δουλειά και προειδοποιούσε για «επίδοξο βιαστή» πίσω από μια αγγελία. 

Η ανάρτηση έγινε τον Δεκέμβριο του 2016 και μιλούσε για μια αγγελία, σύμφωνα με την οποία, εξάδελφος τυφλής κυρίας αναζητούσε στην περιοχή της Δάφνης νεαρή κοπέλα ως οικιακή βοηθό μέσω αγγελίας. 

Στην ανάρτηση της η κοπέλα περιγράφει όλη την περίεργη συμπεριφορά του «εξαδέλφου» που τελικά της κίνησε υποψίες και έτσι δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού που είχε μαζί του.
Η Αστυνομία ερευνά τώρα αν αυτή η αγγελία είχε δημοσιευτεί από τον βιαστή της Δάφνης και αν το κινητό τηλέφωνο που αναγράφεται σε αυθτήν ως τηλέφωνο επικοινωνίας, έχει σχέση με τον 52χρονο. 

Διαβάστε όλη την ανάρτηση της κοπέλας στο facebook όπως είχε δημοσιευτεί τον περασμένο Δεκέμβριο.




Δείτε βίντεο: Σοκ στη Δάφνη: Τυφλός είχε βάλει κάμερα
στο κεφάλι 22χρονης και μετέδιδε live τον βιασμό της

No comments:

Post a Comment

wibiya widget