Saturday, May 13, 2017

Λίζα Πέσκοβα: Γνωρίστε την «καυτή» κόρη του εκπροσώπου του Πούτιν

Γεννήθηκε στην Τουρκία πριν 19 χρόνια 


Ζει ανάμεσα στη Γαλλία και στη Ρωσία, αφού η μητέρα της έχει παντρευτεί Γάλλο σε δεύτερο γάμο - Η ξανθιά κόρη του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, αποτελεί μέλος της «χρυσής νεολαίας» της Ρωσίας - Διαβάστε τις απόψεις της για τους ομοφυλόφιλους

Αστέρι του Instagram με 26.000 ακόλουθους και με πολλά likes για τις φωτογραφίες που ανεβάζει από τις διακοπές της στην Τουρκία, η κόρη του εκπροσώπου του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ελιζαβέτα Πέσκοβα, περισσότερο γνωστή ως Λίζα, έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις της για τους ομοφυλόφιλους.



Η 19χρονη φοιτήτρια γεννήθηκε στην Τουρκία, όταν ο πατέρας της Ντμίτρι Πεσκόφ υπηρετούσε στην ρωσική πρεσβεία στην Άγκυρα από το 1990 μέχρι το 2000. Η Λίζα είναι μέλος της «χρυσής νεολαίας» της Ρωσίας, όπως αποκαλούνται οι γόνοι πλούσιων οικογενειών και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μόσχας και Παρισιού, αφού η μητέρα της Αικατερίνα έχει παντρευτεί σε δεύτερο γάμο τον Γάλλο σχεδιαστή Ζακ Φον Πολιέ.



Σε ανάρτησή της για τους ομοφυλόφιλους η 19χρονη Ρωσίδα έγραψε ότι δεν της αρέσει να βλέπει λεσβίες σε τρυφερές στιγμές και τόνισε πως τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά. 



Προς τέρψιν των Τούρκων θαυμαστών της η καλλίγραμμη Λίζα Πέσκοβα ανακοίνωσε στο Instagram ότι στις 8 Ιουνίου θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να παρακολουθήσει στην Αντάλεια την επίδειξη μόδας «Dosso Dossi Fashion Show», η οποία σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, είναι το μεγαλύτερο event μόδας στη γειτονική χώρα.


protoTHEMA.gr - Εύα Παυλάτου

No comments:

Post a Comment

wibiya widget