Friday, May 5, 2017

Δείτε τη Σία Κοσιώνη στο πρώτο δελτίο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της


H μέλλουσα μητέρα, επέλεξε να φορέσει ρούχα που δεν διαγράφουν τη σιλουέτα της και τα ελάχιστα κιλά που φαίνεται να έχει πάρει 

H Σία Κοσιώνη, ανακοίνωσε, σήμερα, ότι είναι έγκυος και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά στον ΣΚΑΙ. Η εγκυμοσύνη της δημοσιογράφου, όπως θα δείτε στο βίντεο, είναι εμφανής και στα καθιστά «αυστηρά» πλάνα του δελτίου, αλλά και όταν σηκώνεται για να παρουσιάσει κάποιο θέμα στο video wall.

H μέλλουσα μητέρα, επέλεξε να φορέσει, για το πρώτο δελτίο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, ρούχα που δεν διαγράφουν τη σιλουέτα της και τα ελάχιστα κιλά που φαίνεται να έχει πάρει.

Νωρίτερα, η ίδια με ένα τρυφερό τρόπο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν την τελευταία εβδομάδα και έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη, η οποία πλέον ήταν εμφανής.

Στην ανάρτησή της αναφέρει: «Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε...δύο! Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά!».

Η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εδώ και χρόνια είναι επίσημα σύντροφος του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος ήδη είναι πατέρας τριών παιδιών.


Δείτε βίντεο: Έγκυος η Σία Κοσιώνη 


No comments:

Post a Comment

wibiya widget