Friday, May 5, 2017

Η εγκληματολόγος Μαρία Τσιλιάκου σκιαγραφεί στον ΑΝΤ1 το προφίλ του 52χρονου βιαστή της Δάφνης - ΒΙΝΤΕΟ


Για τη φρικιαστική υπόθεση ομηρίας και κακοποίησης μιας 22χρονης κοπέλας από 52χρονο στη Δάφνη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, η εγκληματολόγος Μαρία 
Τσιλιάκου.
"Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε εγκλήματα τα οποία είναι πρωτοφανή σε αγριότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σκιαγράφησε το προφίλ του 52χρονου βιαστή της Δάφνης:
"Διέκρινα όλα τα στοιχεία του τυπικού δράστη σεξουαλικού εγκλήματος. Αυτό που έλεγε 'Μα δεν έχω κάνει κάτι, εκείνη ήθελε', θεωρείται το βασικό στοιχείο που έχουν στην ψυχοπαθολογία τους όλοι οι δράστες των εγκλημάτων αυτών. Δεν έχουν ενσυναίσθηση. Δεν νιώθουν δηλαδή ότι κάνουν κάτι κακό", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η απομόνωση αποτελεί επίσης ένα κοινό χαρακτηριστικό, των σεξουαλικών δραστών, όπως ανέφερε η εγκληματολόγος και πρόσθεσε ότι το ίντερνετ στη συγκεκριμένη περίπτωση "έδωσε ώθηση στην ψυχοπαθολογία που ήδη έχει, στο να κοινοποιεί τις πράξεις του γιατί αντλεί ευχαρίστηση".
Η κ. Τσιλιάκου έκανε επίσης λόγο για «προμελέτη» καθώς ο δράστης διέθετε εργαλεία και εξοπλισμό προκειμένου να πραγματοποιήσει το άρρωστο σχέδιό του.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


No comments:

Post a Comment

wibiya widget