Monday, May 15, 2017

Xαμός στην Ελληνική Βουλή..Επίθεση Κασιδιάρη σε Δένδια: Η τιμωρία του και το σόου ντροπής [vid]

- Η Βουλή θα αποφασίσει για την τιμωρία του Ηλία Κασιδιάρη

 και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

- Μπορεί να ψηφίσει ακόμα και αν τώρα που αποβλήθηκε για το

 "μαύρο" σόου στην ελληνική Βουλή


- Απίστευτη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον του Νίκου Δένδια

 όταν ο δεύτερος "τόλμησε" να περάσει μπροστά από τον πρώτο


- Τον έσπρωξε με τα δυο του χέρια ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές του πέταγαν μπουκαλάκια με νερό
- "Γ@μησ@ μια αδελφή" περηφανεύονταν βγαίνοντας από την αίθουσα
- Οι κάμερες της Βουλής δεν κατέγραψαν το άγριο επεισόδιο
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ 


Το μεσημέρι της Τρίτης στις 12:00 ορίσθηκε η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής που θα απασχοληθεί και με το θέμα του Ηλία Κασιδιάρη και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Το ερώτημα που θα κληθεί η ΔτΠ να απαντήσει είναι τα κοινοβουλευτικά αντίμετρα που θα πρέπει να ληφθούν κατά αυτών των αντιδημοκρατικών συμπεριφορών της Χρυσής Αυγής ενόψει και της επικείμενης συζήτηση στην Ολομέλεια. Σύμφωνα πάντως με το άρθρο 81 παρ. 5 του ΚτΒ περί «προσωρινού αποκλεισμού Βουλευτή από τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας» και το άρθρο 82 παρ.4 για τον προσωρινό αποκλεισμό βουλευτή από τις συνεδριάσεις των Επιτροπών που αποβλήθηκε προβλέπεται ότι ο βουλευτής μπορεί να ψηφίσει υπό προϋποθέσεις.
Ειδικότερα, στην περίπτωση ψηφοφορίας στην Ολομέλεια ο ΚτΒ προβλέπει ότι «ο βουλευτής (ή οι βουλευτές στην συγκεκριμένη περίπτωση) στους οποίους επιβλήθηκε η πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού από τις συνεδριάσεις της δικαιούνται να μετέχουν μόνο στις ονομαστικές και μυστικές ψηφοφορίες. Μετά τη διεξαγωγή τους αποχωρούν αμέσως από την αίθουσα των συνεδριάσεων».
Διάταξη που ισχύει και εφαρμόζεται και στις ψηφοφορίες που θα γίνουν και στην αρμόδια Επιτροπή σήμερα και αύριο, δηλαδή ο βουλευτής που αποκλείστηκε από τις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής δικαιούται να μετέχει τις ψηφοφορίες τους. Μετά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας αποχωρεί αμέσως από την αίθουσα των συνεδριάσεων».

Το χρονικό της επίθεσης



Το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ελληνική Βουλή. Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στον Νίκο Δένδια σπρώχνωντας τον με τα δυο του χέρια, σε ένα σόου που ολοκλήρωσαν οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πετώντας μπουκάλια με νερά στον βουλευτή της ΝΔ.
Και μπορεί να είδαμε πως ξεκίνησε το επεισόδιο, ωστόσο, όταν η κατάσταση έμοιαζε να βγαίνει εκτός ελέγχου, η κάμερα της Βουλής άλλαξε πλάνο, με αποτέλεσμα να βλέπουμε την αίθουσα συνεδρίασης από ένα πανοραμικό πλάνο. 
Σύμφωνα με δημοσιογράφους αλλά και υπαλλήλους καναλιού της Βουλής που επικοινώνησε το newsit.gr, η επίθεση δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Βουλής. Και αυτό γιατί οι κάμερες είναι ρομποτικές και έχουν ρυθμιστεί - μετά από κεντρική εντολή - έτσι ώστε να μην καταγράφουν περιστατικά έντασης. 
Ευτυχώς υπάρχει η περιγραφή του ίδιου του παθόντος αλλά και οι δεκάδες βουλευτές αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου για να μάθουμε τι συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ




Περιγράφοντας το βίαιο επεισόδιο, νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, εξήγησε ότι κάποια στιγμή που σηκώθηκε για να βγεί από την αίθουσα, πέρασε μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής την ώρα που μιλούσε ο κ. Κασιδιάρης. «Μου λέει, "πού πας ρε", κάτι τέτοιο, συγχωρήστε με αν λόγω της στιγμής δεν είμαι ακριβής, γυρίζω να τον κοιτάξω, και με σπρώχνει με τα δύο χέρια, λέγοντας και πάλι σήκω φύγε από εδώ ρε ή κάτι τέτοιο», ανέφερε ο κ. Δένδιας και σημείωσε: «Συνεχίζω να μην φεύγω, κινείται να μου επιτεθεί και τον μαζεύουν κάποιοι άλλοι και αρχίζουν να τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αρχίζει να πιάνει, να εκτοξεύει μπουκάλια νερά».
«Θεώρησα σωστό να μη μετακινηθώ από εκεί, διότι αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρίζει, όχι μόνο εμένα, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό και τον Μάκη το Βορίδη, σχεδόν το σύνολο της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και να πετάγονται μπουκάλια, νερά και διάφορα αντικείμενα. Νερό είναι σίγουρο ότι έφαγα», πρόσθεσε.



Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θεσμικό. Γιατί το πιο ανατριχιαστικό δεν ήταν οι βρισιές, που χαρακτηρίζουν τον υβριστή. Το ανατριχιαστικό είναι ότι υπήρξε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που εξηγούσε ότι η επίθεση δεν είναι μία επίθεση κάποιου που απώλεσε την ψυχραιμία του, αλλά είναι μία πολιτική θέση αυτοδικίας. Ότι "εσύ έστειλες κάποιες δικογραφίες που μας αφορούσαν στη δικαιοσύνη και εμείς δικαιούμεθα να σε χτυπήσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε…"».
Κληθείς να σχολιάσει φράση του κ. Παπαχριστόπουλου ότι «και ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να έχει μετανιώσει για τη στάση του», ο κ. Δένδιας ζήτησε να μην ερωτάται για ένα θέμα που δεν αφορά τον ίδιο αλλά τον κ. Παπαχριστόπουλο, τον κ. Κασιδιάρη κ.λπ.



Μη με ρωτάτε για τη Χρυσή Αυγή, επισήμανε ο κ. Δένδιας, όταν δημοσιογράφος σχολίασε ότι υπάρχει ο νεκρός, ο Παύλος Φύσσας. «Μην ρωτάτε κάτι τέτοιο αυτήν την ώρα. Εγώ έχω εδραία πεποίθηση για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και πού μπορεί να καταλήξει αυτή η δίκη. Εδραία πεποίθηση. Γι' αυτό έστειλα τις δικογραφίες», συμπλήρωσε.
Μάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης φεύγοντας από την κοινοβουλευτική αίθουσα ξεκίνησε τα "γαλλικά", λέγοντας πως "γ@μησ@ μία αδελφή τώρα μέσα" (δείτε εδώ περισσότερα).
Εξάλλου, ο βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, μιλώντας σε δημοσιογράφους, και παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους αν καταδικάζει τη χειροδικία του κ. Κασιδιάρη, απέφυγε να το κάνει και ισχυρίστηκε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε στην προκλητική συμπεριφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια, που πέρασε από μπροστά του την ώρα που είχε πάρει τον λόγο.
Επίσης, ο κ. Λαγός είπε ότι δεν αποχωρούμε από τη συζήτηση στη Βουλή αν το προεδρείο δεν μας πει ποιο συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού προβλέπει κάτι τέτοιο και και δεν δικαιολογήσει επαρκώς αυτήν την απόφαση. «Αν μας αποδείξει ότι έχει αυτήν τη δικαιοδοσία το προεδρείο, θα αποχωρήσουμε. Αν επιμείνει αβάσιμα το προεδρείο και δεν έχει τη δικαιοδοσία να το κάνει δεν θα αποχωρήσουμε», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 



Μετά από πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Μάκης Μπαλαούρας προεδρος της επιτροπής οικονομικών της Βουλής αποφασίσθηκε η αποβολή σύσσωμης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις η παραπομπή Κασιδιάρη στην επιτροπή δεοντολογίας και η μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης κατά 50%.
Φαίνεται πως υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης και τόνισε ότι επί του προκειμένου και με όρους πολιτικούς, η παράταξη της Χρυσής Αυγής έχει συλλογική ευθύνη γι' αυτήν τη συμπεριφορά. Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι κατόπιν αυτών είναι εντελώς απαραίτητο, πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η ΚΟ της Χρυσής Αυγής να μη συμμετάσχει στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο.
 «Έδειξαν ότι είναι διατεθειμένοι διά της χειροδικίας να συμμετάσχουν σε αυτές τις διαδικασίας, άρα προληπτικά η θέση μας είναι ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει η Χρυσή Αυγή στις συνεδριάσεις των Επιτροπών για το νομοσχέδιο», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα. Όπως πρόσθεσε, οι κανονισμοί φτιάχτηκαν και εφαρμόζονται για την ομαλή λειτουργία της Βουλής.
«Δεν θα επιτρέψουμε αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές» είπε ο Νίκος Μαντάς από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, ο οποίος ζήτησε τον λόγο, είπε ότι δεν προξένησε κανένα επεισόδιο, αλλά το αδίκημά του ήταν να περάσει μπροστά από τον Ηλία Κασιδιάρη. Η ΚΟ της ΧΑ είπε ότι έχει το δικαίωμα της χειροδικίας, ανέφερε, επίσης, ο κ. Δένδιας και εξέφρασε την ελπίδα ότι με αυτό το επεισόδιο, η κοινωνία θα κατανοήσει ότι η δημοκρατία δεν είναι πολίτευμα δεδομένο, αλλά χρειάζεται διαρκής μάχη, ώστε να επιτρέπει στο πολίτευμα αυτό να λειτουργεί. «Παρά την τεράστια προσβολή, θα ήθελα να ελπίζω ότι το εις βάρος μου επεισόδιο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην κοινωνία», σημείωσε.
«Ζήσαμε αυτό που δεν είχαμε ζήσει ως τώρα από μια απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο κ. Δένδιας χωρίς να υπάρχει πρόθεση εντάσεως» είπε ο Μάκης Βορίδης και ζήτησε να διαταχθεί η αποβολή του συνόλου της ΚΟ της Χρυσής Αυγής από την παρούσα διαδικασία, διότι «όλοι συνέπραξαν και ασχημόνησαν». «Το μήνυμα πρέπει να είναι, το κοινοβούλιο μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του» είπε.
Ένας βουλευτής της ΧΑ χειροδικεί μέσα στο Σώμα, συμπεριφορά απαράδεκτη στα κοινοβουλευτικά ήθη. Δεν αρκεί η μομφή. Η σημερινή ενέργεια εξευτελίζει το Σώμα, ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος και ζήτησε να εξειδικευθεί η μομφή γιατί δεν μπορεί ο Ηλίας Κασιδιάρης να συνεχίσει να μπαίνει στην αίθουσα.
Το ΚΚΕ καταδικάζει τη φασιστική και τραμπούκικη επίθεση, είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα όλη η ΚΟ της Χρυσής Αυγής.
Ήταν ακραία η πράξη του κ. Κασιδιάρη, να είναι δραστική η απόφαση της Βουλής, ανέφερε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από τους ΑΝΕΛ, για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια

Πώς καταγράφηκε στα πρακτικά της

 Βουλής το επεισόδιο Κασιδιάρη-Δένδια


Τη στιγμή του επεισοδίου με τη χειροδικία του Ηλία Κασιδιάρη σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια κατέγραψαν τα πρακτικά της συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

Σύμφωνα με τα πρακτικά, ο διάλογος που εκτυλίχθηκε έχει ως εξής:

Ηλίας Κασιδιάρης: Δένδια, όχι από μπροστά μου. Δεν βλέπεις ότι μιλάω; Τι ύφος είναι αυτό τώρα;
Μάκης Μπαλαούρας (προεδρεύων των επιτροπών): Σας παρακαλώ. Να έρθει η φρουρά. Φρουρά! Φρουρά! Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ. Σας παρακαλώ. Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά! Φρουρά!
(Φασαρία στην Αίθουσα)
Έξω, έξω, έξω! Φρουρά!
Αποβάλλεται ο κύριος Κασιδιάρης.
Κύριε Δένδια, καθίστε κάτω, θα πάρετε τον λόγο.
Αποβάλλεται ο κύριος Κασιδιάρης. Αποβάλλεται.
Ησυχία. Φρουρά! Φρουρά!
Η φρουρά να βγάλει έξω τον κύριο Κασιδιάρη. Τι θέλετε και φωνάζετε όλοι;
(Φασαρία στην αίθουσα)
(Συνέχεια ομιλίας Μάκη Μπαλαούρα, προεδρεύοντος των Επιτροπών)
Αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Κύριε Δένδια, καθίστε κάτω. Αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Ησυχία. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη. Έχει αποβληθεί ο Κασιδιάρης. Έξω, έξω, έξω, έξω. Μολύνετε τη Βουλή. Κύριε Κασιδιάρη, έχετε αποβληθεί. Σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα. Οι υπόλοιποι καθίστε κάτω. Διακόπτεται για πέντε λεπτά η συνεδρίαση”.
Κασιδιάρης: Με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε
Τη δική του εκδοχή έδωσε, με ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο. 
"Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής - από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους - με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία.
Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.
Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων", αναφέρει στη δήλωσή του ο βουλευτής της ΧΑ.
Δένδιας: Με έσπρωξε και άρχισε να με βρίζει
Το έντονο επεισόδιο περιέγραψε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.
Όπως εξήγησε, κάποια στιγμή που σηκώθηκε για να εξέλθει της αιθούσης, πέρασε μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής την ώρα που μιλούσε ο κ. Κασιδιάρης. «Μου λέει, "πού πας ρε", κάτι τέτοιο, συγχωρήστε με αν λόγω της στιγμής δεν είμαι ακριβής, γυρίζω να τον κοιτάξω, και με σπρώχνει με τα δύο χέρια, λέγοντας και πάλι σήκω φύγε από εδώ ρε ή κάτι τέτοιο», ανέφερε ο κ. Δένδιας και σημείωσε: «Συνεχίζω να μην φεύγω, κινείται να μου επιτεθεί και τον μαζεύουν κάποιοι άλλοι και αρχίζουν να τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αρχίζει να πιάνει, να εκτοξεύει μπουκάλια νερά».
«Θεώρησα σωστό να μη μετακινηθώ από εκεί, διότι αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρίζει, όχι μόνο εμένα, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό και τον Μάκη το Βορίδη, σχεδόν το σύνολο της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και να πετάγονται μπουκάλια, νερά και διάφορα αντικείμενα. Νερό είναι σίγουρο ότι έφαγα», πρόσθεσε.
Επίσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θεσμικό. Γιατί το πιο ανατριχιαστικό δεν ήταν οι βρισιές, που χαρακτηρίζουν τον υβριστή. Το ανατριχιαστικό είναι ότι υπήρξε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που εξηγούσε ότι η επίθεση δεν είναι μία επίθεση κάποιου που απώλεσε την ψυχραιμία του, αλλά είναι μία πολιτική θέση αυτοδικίας. Ότι "εσύ έστειλες κάποιες δικογραφίες που μας αφορούσαν στη δικαιοσύνη και εμείς δικαιούμεθα να σε χτυπήσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε…"».
Κληθείς να σχολιάσει φράση του κ. Παπαχριστόπουλου ότι «και ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί να έχει μετανιώσει για τη στάση του», ο κ. Δένδιας ζήτησε να μην ερωτάται για ένα θέμα που δεν αφορά τον ίδιο αλλά τον κ. Παπαχριστόπουλο, τον κ. Κασιδιάρη κ.λπ.
Μη με ρωτάτε για τη Χρυσή Αυγή, επισήμανε ο κ. Δένδιας, όταν δημοσιογράφος σχολίασε ότι υπάρχει ο νεκρός, ο Παύλος Φύσσας. «Μην ρωτάτε κάτι τέτοιο αυτήν την ώρα. Εγώ έχω εδραία πεποίθηση για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και πού μπορεί να καταλήξει αυτή η δίκη. Εδραία πεποίθηση. Γι' αυτό έστειλα τις δικογραφίες», συμπλήρωσε.
Εξάλλου, ο βουλευτής της ΧΑ, Γιάννης Λαγός, μιλώντας σε δημοσιογράφους, και παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους αν καταδικάζει τη χειροδικία του κ. Κασιδιάρη, απέφυγε να το κάνει και ισχυρίστηκε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε στην προκλητική συμπεριφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια, που πέρασε από μπροστά του την ώρα που είχε πάρει τον λόγο.
Επίσης, ο κ. Λαγός είπε ότι δεν αποχωρούμε από τη συζήτηση στη Βουλή αν το προεδρείο δεν μας πει ποιο συγκεκριμένο άρθρο του κανονισμού προβλέπει κάτι τέτοιο και δεν δικαιολογήσει επαρκώς αυτήν την απόφαση. «Αν μας αποδείξει ότι έχει αυτήν τη δικαιοδοσία το προεδρείο, θα αποχωρήσουμε. Αν επιμείνει αβάσιμα το προεδρείο και δεν έχει τη δικαιοδοσία να το κάνει δεν θα αποχωρήσουμε», πρόσθεσε.
.

1 comment:

  1. Διαμαρτυρήθηκαν σαν αθώες παρθένες ολοι οι δημοκράτες βουλευτές πού συνέχεια βιάζουν και παραβιάζουν το Σύνταγμα εξαπατώντας με ψέματα τον Ελληνικό λαό και χωρίς ίχνος ντροπής επιζητούν τήν τιμωρία τού ταραξία και οι ίδιοι είναι υπόδειγμα ηθικής με προεξάρχουσα τήν κυρία αθυρόστομη Κανέλη ,πού γέμισε με χρέη ολο τό κόσμο και βρέθηκε στήν Βουλή να λαμβάνει 10.000,00 και τήν βίλα με πισίνα δεν τής τήν κατέσχεσαν οπως τού κάθε κακομοίρη το διαμερισματάκι , το δικό της το θαλασσαδάνειο τής το διέγραψε η Τράπεζα
    ΑΙΣΧΟΣ , ΑΙΣΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ReplyDelete

wibiya widget