Sunday, May 28, 2017

ΚΑΛΑΜΠΆΚΑ. Εντυπωσιακή παρουσίαση του βιβλίου «Όπου η ζωή στο κόκκινο» της Έρης Μαυρογιάννη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Έρης Μαυρογιάννη «Όπου η ζωή στο κόκκινο», το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο EDEN της Καλαμπάκας.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Θανάσης Βλάχος, ενώ για το νέο βιβλίο μίλησαν η παιδαγωγός και εμψυχώτρια της βραδιάς ,στον ρόλο της «Καλλιόπης», ηρωίδας του βιβλίου, Βίκυ Φαγκρίδα, η εκπαιδευτικός Ευαγγελία Παπαχρήστου, η  αρθρογράφος του desing magazine Κωνσταντίνα Κολοκούρη και η ίδια η συγγραφέας.
Συμμετείχε η σχολή χορού και έκφρασης της Δήμητρας Κανάτα και στο τραγούδι η Παρασκευή Χαιροπούλου. Επίσης παραβρέθηκαν οι γιατροί  Παναγιώτα Φιλίππου, χειρούργος μαιευτήρας-γυναικολόγος και ο Κώστας Λαμπρογεώργος, χειρούργος οδοντίατρος.Το μυθιστόρημα της Έρης Μαυρογιάννη, επιλέχθηκε και ζητήθηκε να καταχωρηθεί στη βιβλιοθήκη της πόλης Ταγκαρόγκ(Tagkarongk), της Ρωσίας. Καταχωρήθηκε επίσης στην (osdel), Βιβλιογραφική Βάση Δεδομένων του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου, ενώ υπάρχει σε διαδικτυακά βιβλιοπωλεία.
Το βιβλίο της Τρικαλινής συγγραφέως, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Μέρος των εσόδων των παρουσιάσεων, διατίθενται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες, «Η καρδιά του παιδιού»



No comments:

Post a Comment

wibiya widget