Thursday, May 18, 2017

Ντροπή. Κάηκε φυλάκιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη έξω από τη Βουλή (pics)


Επεισόδια και συγκρούσεις σημειώθηκαν έξω από την Βουλή την ώρα της συζήτησης για μέτρα και τα αντιμέτρα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση συνδικάτων και πολιτών.  
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο χώρος μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, όταν ομάδες αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη χημικών.Μάλιστα φωτιά έπιασε από μια μολότωφ και φυλάκιο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. 
Για αρκετή ώρα τα επεισόδια συνεχίστηκαν με ανταλλαγή μολότοφ, πετρών και χημικών τα οποία δημιούργησαν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση χημικών και τα επεισόδια συνεχίστηκαν μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για ρίξη χημικών στο Μετρό Πανεπιστήμιο. 
Την ίδια ώρα ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποιούσαν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στα μέτρα που τίθενται προς ψηφοφορία στη Βουλή.
Τα συνδικάτα αντιδρούν υποστηρίζοντας ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο «που βάζει ταφόπλακα στην κοινωνία και την οικονομία και οδηγούν τη χώρα σε περαιτέρω ύφεση και ανεργία».

ΚΟΟL NEWS.gr
 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget