Sunday, May 7, 2017

Τρέμε Μελάνια! Μπριζίτ Τρονιέ, γεννημένη Πρώτη Κυρία! Φωτογραφίες απαράμιλλου στυλ!


Έμοιαζε... πανέτοιμη για το νέο της ρόλο. Αυτόν, δηλαδή, της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας. Ο λόγος για την Μπριζίτ Τρονιέ, τη σύζυγο του νέου Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.

Η ζωή της βρέθηκε ξαφνικά στο... μάτι του κυκλώνα! Μάλλον όμως η ίδια ήταν συνηθισμένη σε αυτό. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού σε κάποια στιγμή της ζωής της χώρισε από τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε τρία παιδιά, για να παντρευτεί στη συνέχεια...
...έναν άνδρα 25 χρόνια νεότερό της!
Και πρώην μαθητή της!
Και πρώην... συμμαθητή της κόρης της!
Η Μπριζίτ Τρονιέ, λοιπόν, αντιμετώπισε με χαρακτηριστική άνεση την ακραία δημοσιότητα που τη... χτύπησε ξαφνικά και μάλιστα χειρίστηκε με τεράστια αξιοπρέπεια τα πικρόχολα σχόλια των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Και δεν ήταν λίγα. «Ένα κούγκαρ στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων;» έγραψε πρόσφατα η βρετανική εφημερίδα The Times... Τα σχόλια που άγγιξαν το επίπεδο του κουτσομπολιού, τα χειρίστηκε με στυλ.
Κι αυτό μοιάζει να είναι και το δυνατό της σημείο, αφού στη μέχρι τώρα δημόσια παρουσία της έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα, με πολλούς να την εκθειάζουν για το γούστο και την εικόνα της.
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα κομψή και κλασάτη, είτε φορά ένα επίσημο μαύρο φόρεμα, είτε ένα απλό μπλου τζιν για μια απογευματινή βόλτα.



No comments:

Post a Comment

wibiya widget