Saturday, May 6, 2017

Ο επιμένων δεν.. πάντα. Στη «φυλακή» ο Πασχάλης


Καταδικάστηκε με πέντε μήνες φυλάκισης ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA. 
Σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν κατηγορούμενος για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία σε βάρος του Κωνσταντίνου Πάγκαλου, του γενετιστή που πραγματοποίησε την επίμαχη εξέταση DNA. Η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό και, παρότι η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του, η έδρα κατά πλειοψηφία τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί μαζί με τον τραγουδιστή και η σύζυγός του Αλίκη, η οποία δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά ήταν παρούσα στην δίκη.
Οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Πασχάλη όσο και της συζύγου του για «εξέταση κάτω από αδιαφανείς συνθήκες» τούς οδήγησαν πρώτη φορά το 2009 στην Ευελπίδων, με τον διορισμένο από το δικαστήριο επιστήμονα Κωνσταντίνο Πάγκαλο να ζητεί με αγωγή χρηματική αποζημίωση.
Πηγή: Espresso

No comments:

Post a Comment

wibiya widget