Saturday, May 13, 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ..Tέσσερις νεκροί από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας Θεσσαλονίκης

Πέντε τραυματίες ο ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση - Εικόνες σοκ από το σημείο του δυστυχήματος - Η μηχανή της αμαξοστοιχίας κατά τον εκτροχιασμό μπήκε σε κατοικία - Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής από τη Θεσσαλονίκη στο σημείο  

Τραγωδία έξω από την Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 70 άτομα εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε οικία. 

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τέσσερα άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ στους πέντε ανέρχονται οι τραυματίες. Ο ένας εξ αυτών, μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας, νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι δέκα επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι ελαφρά τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία 'Αγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς.

Προσπάθειες γίνονται ακόμη για τον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό επιβατών. 

Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο 



Η αμαξοστοιχία με 70 επιβάτες ξεκίνησε στις 16.18 το μεσημέρι από την Αθήνα, με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε κατοικία.

Επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και 45 άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 21 οχήματα, ενώ στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο του ΟΣΕ. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ












No comments:

Post a Comment

wibiya widget