Tuesday, July 18, 2017

ΣΟΚ στα Τρίκαλα με τον θάνατο 19χρονου μέσα σε μπαράκι


Άλλο ένα θλιβερό συμβάν για την Τρικαλινή κοινωνία έγινε χθες βράδυ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalaola.gr περίπου στις 10:00 χθες βράδυ, ένας 19χρονος που διασκέδαζε με φίλους του σε μπαράκι στα Μανάβικα της πόλης των Τρικάλων, ανέφερε στους φίλους του πως δεν αισθάνεται καλά και μετά από λίγο κατέρρευσε μπροστά τους.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒόπου παρέλαβε τον 19χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Όμως εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τόσο μέσα στο ασθενοφόρο από τους διασώστες κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο, όσο και στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μετά την μεταφορά, έγινε προσπάθεια ανάνηψης για πάνω από μισή ώρα, από τοteam του ΤΕΠ, του Αναισθησιολογικού (για τυχόν διασωλήνωσης) και καρδιολόγους, αλλά το παιδί δεν ανταποκρίθηκε και η προσπάθεια σταμάτησε…
Πρόκειται για τον 19χρονο Κώστα Τσινάνηαπό την Φανερωμένη Τρικάλων, ο οποίος είχε απολυθεί από το Στρατό πρόσφατα. Αφήνει πίσω του τους γονείς του Δημήτρη και Αργυρώ Τσινάνη και δύο αδερφές, την Βασιλική και την Σοφία.
Η οικογένεια έχει επιχείρηση με πρατήριο υγρών καυσίμων και μίνι μάσκετ στη Φανερωμένη και ασχολούνταν και με τααγροτικά. Σήμερα το πρωί η σορός του άτυχου 19χρονου εστάλει για νεκροψία – νεκροτομήγια να διαπιστωθούν υα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του trikalaola.gr το παιδί ήταν υγιέστατο και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το πιο πιθανό είναι να υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου.
Για την κηδεία θα το ανακοινώσουμε μετά όταν καθοριστεί.
ΤΙ Γράφει ο ΠΡΩΊΝΟΣ ΛΌΓΟΣ Τρικάλων 19.7.17



No comments:

Post a Comment

wibiya widget