Sunday, July 16, 2017

ΕΛΛΑΣ. Δέκα εκπληκτικές παραλίες στο Πήλιο. Το βουνό των Κενταύρων επιφυλάσσει μεγάλες παραθαλάσσιες συγκινήσεις


Ως βουνό αποτελεί αγαπημένο προορισμό χειμερινών εκδρομών, με τα όμορφα χωριά του να γοητεύουν τον επισκέπτη και να τον προσκαλούν να συνεχίσει την εξερεύνησή του. Με το πράσινο να αγκαλιάζει σχεδόν κάθε γωνιά του, το Πήλιο είναι αγαπημένη πρόταση και για τους μήνες της καλοκαιρίας.


Είτε για την ευεργετική επαφή με την πλούσια φύση του, όταν τα δέντρα στεφανώνουν κάθε σημείο του με τη γενναιόδωρη σκιά τους και τα λουλούδια δημιουργούν την πιο εντυπωσιακή παλέτα, είτε για τις εκπληκτικές παραλίες του, που συνδυάζουν την πηλιορείτικη ατμόσφαιρα με το μπλε της θάλασσας.
Είτε στην πλευρά του Παγασητικού είτε στην πλευρά του Αιγαίου, το Πήλιο είναι πολύ δημοφιλής προορισμός και για το καλοκαίρι. Με ακρογιάλια για όλα τα γούστα -μεγάλα, μικρά, πολύβουα, απομονωμένα, με άμμο, με βότσαλα, ρηχά και βαθιά- είναι πόλος έλξης για τους ταξιδιώτες των θερινών αναζητήσεων. Ίσως είναι οι ίδιοι που γοητεύτηκαν σε κάποια χειμερινή επίσκεψή τους, κι επιστρέφουν στο Πήλιο για να γνωρίσουν και τις καλοκαιρινές ομορφιές του. Ή ίσως είναι εκείνοι που πατούν πρώτη φορά το πόδι τους στο βουνό των Κενταύρων με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές- και ξέρουν ήδη πως οι διαδρομές τους θα τους ξαναφέρουν σε αυτόν τον πλούσιο τόπο και όταν το καλοκαίρι θα έχει περάσει.
Δέκα από τις πιο όμορφες παραλίες του Πηλίου- και σίγουρα όχι οι μόνες- είναι οι παρακάτω.
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Μελανή
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Πάλτση
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Πλάκα
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Μηλίνα
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Χορευτό
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Τζάστενη
ΠΗΛΙΟ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Ποτιστικά
ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΗΛΙΟ
Μυλοπόταμος
Νταμούχαρη
Νταμούχαρη

Φακίστρα
Φακιστρα 

1 comment:

  1. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις μας από διαφορετικές βιομηχανίες και έμπειρους επαγγελματίες, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία καλύτερων επιλογών χρηματοδότησης όπως η Προσωπική,
    Εταιρία,
    αυτοκίνητο
    ,Επιχείρηση,
    Γεωργικός,
    Πίστωση,
    Σπίτι / υποθήκη
    Δάνειο σπουδαστών για εσάς.

    Επικοινωνία
    Μάρκετινγκ Md, 20201.Baltimore Maryland

    Atlasloanfirm @ outlook . com

    WA / ΗΤ: 1 443 345 9339

    ReplyDelete

wibiya widget