Friday, July 7, 2017

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Άλλοι 2 Σέρβοι συνελήφθησαν για το φόνο του 22χρονου αμερικανού τουρίστα





Δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν για τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου.
Πρόκειται για δύο 22χρονους, υπηκόους Σερβίας, οι οποίοι συμμετείχαν στη συμπλοκήσύμφωνα με την αστυνομία.
Το πρωί της Παρασκευής, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Βρετανός υπήκοος σερβικής καταγωγής.
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝΌπως κάθε βράδυ στο γνωστό μπαρ του Λαγανά, εκατοντάδες τουρίστες διασκέδαζαν καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ανάμεσά τους και ο 22χρονος Αμερικανός Μπάκαρι Χέντερσον που είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές. Στα διπλανά τραπέζια ήταν μια παρέα Σέρβων. Χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι δυο παρέες πιάστηκαν στα χέρια.
Ο ΑΤΥΧΟΣ 22ΧΡΟΝΟΣ
Ο 22χρονος φοιτητής από το Τέξας άρχισε να τρέχει και βγήκε έξω από το νυχτερινό κέντρο. Όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό είχε λήξει. Δεν ήταν όμως έτσι... Σύμφωνα με μαρτυρίες μια ομάδα 15 ατόμων άρχισε να τον κυνηγά. Λίγα μέτρα πιο κάτω, ο νεαρός έπεσε στο δρόμο.
«Διασκέδαζε η παρέα αυτή μαζί με άλλους σε ένα πολυσύχναστο μπαρ και κάποια στιγμή κατά τις 3 τα ξημερώματα έγινε επίθεση σε αυτόν τον Αμερικανό τουρίστα. Γρονθοκοπήθηκε άσχημα μέχρι θανάτου», ανέφερε ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς.
Ο ΑΤΥΧΟΣ 22ΧΡΟΝΟΣ
Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο, διάρκειας μικρότερης των 30 δευτερολέπτων, το οποίο έχει στην διάθεσή της η αστυνομία, ο νεαρός δέχεται κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Οι άγνωστοι τον αφήνουν αιμόφυρτο στο δρόμο και εξαφανίζονται. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΡΜΑΝ
«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης από καρδιολόγο και αναισθησιολόγο αλλά δυστυχώς ήταν χωρίς αποτέλεσμα. Ο γιατρός που με ενημέρωσε μου είπε ότι το κεφάλι ήταν διπλάσιο από το κανονικό», σημείωσε ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας Ζακύνθου, Γιάννης Τουρίκης.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΡΜΑΝ
Στο μεταξύ αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και συλλαμβάνουν έναν Σέρβο με βρετανικό διαβατήριο 32 ετών που είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος αλλά και έναν Έλληνα μπάρμαν του νυχτερινού κέντρου 34 ετών. Είναι οι πρώτοι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ενός παιδιού μόλις 22 ετών.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΑΡΜΑΝ
Οι κάτοικοι του Λαγανά που είναι συνηθισμένοι να βλέπουν τουρίστες εκτός εαυτού, είναι συγκλονισμένοι από την δολοφονία του νεαρού Αμερικανού. Πριν από ένα μήνα αποφασίστηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής να κλείσει και η δύναμη να μεταφερθεί στην πόλη της Ζακύνθου.
Ειρωνεία της τύχης. Μόλις το πρωί της Πέμπτης, είχε γίνει σύσκεψη όλων των φορέων του νησιού θέλοντας να προλάβουν τέτοιους είδους τραγικά περιστατικά.
Ο ΣΕΡΒΟΣ
«Η απόφαση ήταν να γίνουν έλεγχοι νοθευμένων ποτών, λειτουργίας των καταστημάτων, κυρίως των μπαρ, να παρακολουθούμε τα παιδιά τα οποία ξεφεύγουν, έχουν μεθύσει, να τους παρέχεται μια συνδρομή», σημειώνει ο δήμαρχος Ζακύνθου.
Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν από την εξέταση βίντεο και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του άτυχου τουρίστα. 
Star.gr

DEITE AKOMA
ΣΟΚ στη Ζάκυνθο: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 20χρονο...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget