Thursday, July 27, 2017

Πολιτική Σκοτωμός! Πάγκαλος: "Μ@λ@κ@ς ο Τσίπρας"! Πολάκης: "Παχύδερμο του εκσυγχρονισμού..." [vid]


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος προκάλεσε για μία ακόμη φορά, εξαπολύοντας χυδαία και υβριστική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε.
Αφορμή ήταν η χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στην τηλεόραση του Alpha, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καλείται να σχολιάσει την εξής φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Αλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… Αλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων».
Χωρίς προφανώς να το... σκεφτεί πολύ, απάντησε: "Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει", ενώ επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.
Ο κ. Πάγκαλος έκανε επίσης λόγο για «χουνταίους που κυβερνούν σήμερα» και κατήγγειλε τις απειλές του κ. Τσίπρα προς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ (όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση) ότι με το που ανέβει στην εξουσία «δεν θα τολμούν να βγουν από το σπίτι τους». 
Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη (σ.σ. το επίμαχο απόσπασμα μετά το 06:20)
Έξαλλος ο Πολάκης!
Όλα αυτά δεν έμειναν αναπάντητα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Συγκεκριμένα ανήρτησε ένα άρθρο στο Facebook σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, με το σχόλιο που το συνοδεύει να... στολίζει τον πρώην υπουργό. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Παχύδερμο του εκσυγχρονισμού ,της λεηλασίας της χώρας ,της προδοσίας του Οτσαλάν ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ,εισαι και ΘΑ ΕΙΣΑΙ πια ,στο ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ της ιστορίας αυτής της χώρας ....".
Δείτε την ανάρτηση

1 comment:

  1. Τον παω πολύ τον Πολακι, εξω από τα δοντια ολλα για ολλους όπως τους αξιζει.

    ReplyDelete

wibiya widget