Thursday, July 6, 2017

Η αμήχανη στιγμή του ζεύγους Τραμπ κατά την επιβίβαση στο Air Force One και η στιλάτη Μελάνια [εικόνες & βίντεο]

Ο Τραμπ μετά της συζύγου του Μελάνια, αναχώρησε για την Πολωνία, όπου θα βρεθεί πριν μεταβεί στο Αμβούργο για την Σύνοδο των G20.
Για μία ακόμα φορά, λίγο πριν επιβιβαστούν στο Air Force One το προεδρικό ζεύγος έδειξε ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να κρατηθεί «χεράκι χεράκι» για κανέναν λόγο ως είθισται, αλλά και ότι η Μελάνια θα είναι πάντα δύο τρία βήματα πίσω από τον Πρόεδρο.
Τι κι αν είναι από τις πιο όμορφες και καλοντυμένες Πρώτες Κυρίες; Η επιλογή της μάλιστα με παντελόνι Valentino, μαύρο πουλόβερ, μαύρα γυαλιά, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μαύρη κροκό τσάντα του οίκου Hermes, είναι απόδειξη του πόσο καλόγουστη είναι.
Ο Ντόναλντ δε φαίνεται να συγκινείται και επιμένει να προχωρά αδιάφορος. Χαρακτηριστικό της αμηχανίας που υπάρχει μεταξύ τους- ή καλύτερα των πιστών οδηγιών που ακολουθεί η Μελάνια- είναι ότι κατά την άνοδό τους στο Air Force One, εκείνος βρίσκεται 3 σκαλιά μπροστά της. Κάποια στιγμή κοντοστέκεται.
Και εκεί που όλοι νομίζουν ότι απλά περιμένει τη σύζυγο, η Μελάνια κάνει ένα στατικό βήμα και φυσικά παραμένει 3 βήματα πίσω από τον Πρόεδρο.
Εστω και αν η αμήχανη στιγμή ήταν ανεπαίσθητη, ήταν υπέρ του δέοντος αρκετή για να γίνει το ζεύγος για μία ακόμα φορά περίγελως στο διαδίκτυο.







iefimerida.gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget