Friday, July 7, 2017

Θεσσαλονίκη. Ταυτοποιήθηκε ο «ρασοφόρος» που παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ




Πρόκειται για 49χρονο Βούλγαρο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ' εξακολούθηση
Τον ρασοφόρο που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές γυναίκες μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, ταυτοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για 49χρονο Βούλγαρο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις κατ' εξακολούθηση.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατά την τελευταία διετία, και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2015 έως τον Ιούνιο φέτος, φορώντας ράσα και επιβιβαζόμενος σε αστικά λεωφορεία, κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά επτά κοπέλες.
Η φερόμενη ως δράση του πήρε τον τελευταίο καιρό δημοσιότητα, ύστερα από ανάρτηση που έκανε φοιτήτρια σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου κατήγγειλε τα όσα βίωσε μέσα σε λεωφορείο, συνοδεύοντας την καταγγελία της με φωτογραφίες, ενώ, στη συνέχεια έγιναν γνωστές κι άλλες καταγγελίες για άλλες παρενοχλήσεις.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας συγκέντρωσαν όλες τις καταγγελίες, τις οποίες εξέτασαν μία προς μία, λαμβάνοντας καταθέσεις από τις καταγγέλλουσες, με συνέπεια να φτάσουν στα ίχνη του κατηγορούμενου ως δράστη.
Πάντως,σύμφωνα με το  ΑΠΕ-ΜΠΕ μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό εάν έχει κάποια σχέση με την ιεροσύνη ή εάν υποδυόταν ότι έχει, φορώντας τα ράσα. Η εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget