Sunday, July 9, 2017

Στον εξαφανισμένο αστυνομικό ανήκει το όπλο που εντοπίστηκε δίπλα σε πτώμα στον Υμηττό


Ταυτοποιήθηκε ο σειριακός αριθμός του όπλου του αστυνομικού, Αντώνη Δημοτάκη, που βρέθηκε όπως όλα δείχνουν δίπλα από την σορό του, την οποία εντόπισαν σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση σήμερα περιπατητές.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και αναμένεται η έκθεσή του, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.
Το χρονικό 
Περίπου μισή ώρα μετά τις δυο το μεσημέρι περιπατητές εντόπισαν κοντά σε δασικό μέρος στην περιοχή της «Κυρά Ελένης» στην Καισαριανή, την σορό ενός άντρα σε πολύ προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι.

Ενημέρωσαν αμέσως κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.
Αρχικά ο εκτιμήσεις είναι δύσκολο να δοθούν λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης της σορού, ωστόσο θεωρείται πλέον σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης, Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου όταν έφυγε από το σπίτι του και πήρε μαζί του μόνο το όπλο του.
Πέρα από την αναγνώριση ρούχων κλπ από τους οικείους του, οι Αρχές θα προχωρήσουν και σε ταυτοποίηση DNA, προκειμένου να είναι σίγουρες.
Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού σε Καισαριανή και Βύρωνα, ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει

No comments:

Post a Comment

wibiya widget