Tuesday, July 25, 2017

Απόψε στα Τρικαλα Βογγάει το κλαρίνο. . Ρίζωμα,Αγία Παρασκευή Χρυσαυγή κ.α.,

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=186335581904479&id=100015841140128


Τις πιο ωραίες και εντυπωσιακές εμφανίσεις ετοιμάζουν απόψε 
γυναίκες και άνδρες των αμέτρητων χωριών που πανηγυρίζουν στα Τρικαλα και σε ολοκληρη την Ελλαδα,παραμονή της Αγίας Παρασκευής.


Αφίσες σαν αυτή γέμισαν τα κοντινά χωρια Ράξα, Χαϊδεμένη, Αρδανι,Πλατανος , Ελληνοκαστρο κ.α. που αναμένεται απόψε να παρατηρηθεί η ..κάθοδος των μυρίων στο Ριζωμα,πέρα από την παγκοσμια κάθοδο των ίδιων των Ρίζωματιανών .
Αμέτρητα είναι τα μηνύματα από Αυστραλία (Οικονόμου,Τσιορλή, Ζαρα κ.α) Αμερική  (Μαρία Τουρτουνη)Γερμανία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη που έφτασαν στην ΕΦΗΜΕΡΙΣ και ζήτησαν από το Δημητρη dimitris
Papageorgiou-   face book να
κάνει απευθείας (live ) μεταδοση.
Φυσικά αν κ. Μητσιος και
οι άλλοι υπεύθυνοι του Πολ. Συλλογου φροντίσουν για την καλή φωταγώγηση της πλατείας και τα ντεσιμπέλ  να μη γκρεμισουν δημαρχειο και εκκλησια θα εχουμε έχουμε μια λαμπρή μετάδοση της εκπομπής ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

Δώστε λίγη σημασία στη φωτογραφία. 
Ο μικρούλης Μαρκος που μάλλον δε έφτασε τα 2 χρόνια έχει ένα πρωτοφανές χάρισμα. 
Μόλις ακούσει κλαρίνο τρέχει στον παππού του Χρήστο Μπαμπατσιά και χορεύει ακριβώς όπως εκείνος αποδεικνϋοντας τους ειστημονες που λένε δεν πεθαίνουμε πότε απλα περνάμε σε παιδιά και εγγόνια. .

 
Οι 2 φωτογραφίες από το χορό που οργάνωσαν ο παππούς και η γιαγια του Μάρκου την περ. Κυριακή στη  Μεγαρχη Τρικάλων με το καλύτερο συγκρότημα Σταυρου Κουσκουριδα, στο κλαρινο και Άρη Ντίνα στο τραγούδι .
Γράψαμε σχετικά και θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Καλά γλέντια λοιπόν απόψε και θα σας δούμε στο Ριζωμα. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget