Wednesday, July 12, 2017

Μια βραδιά στην Ευρυάλη με Σαλαμπάση..και ολόγιομο φεγγάρι

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Υπό το λιγοστό φως της πλατείας και "σελαγιαζουσης" της σελήνης, τα παιδιά της Ευρυάλης συναντήθηκαν και πάλι αυτή τη χρονιά-αρχές της εβδομάδας- και χάρηκαν την όμορφη γειτονιά τους . Κινητήριος δύναμης ο διαρκώς τραγουδώντας "σ αγαπάω μ ακούς" Γ. Σαλαμπάσης που τα έδωσε όλα για την επιτυχία της εκδήλωσης μαζί με την πρόεδρο Ταξιαρχούλα και τη διοικούσα ομάδα του Συλλόγου τους.

 Κέφι προσπάθησε να δώσει ο γνωστός   καλλιτέχνης Γιάννης Μπουρνέλλης 
Σαλαμπάσης Γιώργος  Πατήστε ΕΔΩ>LIVEhttps://www.facebook.com/dimitris.papageorgiou.589583/videos/179553085916062/
Στα λαμπερά πρόσωπα η δημιουργός των αξεσουάρ Νίκη Καμτσίου η οποία ότι φορά είναι αποκλειστικότητα και δημιουργία της. Προσεχώς ελπίζουμε να σας παρουσιάσουμε τα έργα της ..
Ανάμεσα στους διασκεδάζοντες και η γνωστη ζωγράφος της Γλυφάδας  κ.Τζίτζιρα (δεξια) με τις φιλες της. Περισσοτερα προσεχώς..

Ο Γιώργος Σαλαμπάσης λέει στο Δημήτρη Παπαγεωργιου για τον υπέροχο σύλλογο της Ευρυάλης που στόχο έχει κάθε χρόνο να δίνει μια αφιλοκερδώς εκδήλωση για τη συνένωση της γειτονιάς τους.Όλοι οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί εμφανίζονται αφιλοκερδως.. Συγχαρητήρια Γεώργιο.


Παντού και πάντα σε όλα τα καλλιτεχνικά και κοινωνικά δρώμενα της Γλυφάδας η κ. Λένα Μαυρακάκη ,πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας (ΕΜΕΙΣ) με συνεργάτες και φίλες της.

Φωτογραφία της Mary Chanioti.

Μαυρακάκη -Σαλαμπάσης σε μια αναμνηστική φωτογραφία που ο καλλιτέχνης άδει το 'τοπ- χίτ" του ...'σ΄αγαπαω ..μ ακούς"  !!!!


Ο Σαλαμπάσης με την Αλεξάνδρα

και εδώ Αλεξάνδρα, Χρήστος και φίλοι   τους..
πολύ εντυπωσιακό και ρομαντικό το φεγγάρι.. ξυπνά έρωτες και αναμνήσεις..


Και λίγο Βολάνη όπου ήρθε και τραγούδησε για το φίλο του Γιώργο. 


Σαγαπάω μακούς. .

Και του χρόνου παιδιά... Δ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget