Friday, July 7, 2017

ΟAKLEY AΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.Την παρακολουθουν εκατομμυρια


Natasha Oakley είναι διάσημη από την Αυστραλία και η κύριά της ασχολία είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το προφίλ της, @TASHOAKLEY, έχει 2 πάνω από εκατομμύρια οπαδούς!
H καλοκαιρινή διαφημιστική εκστρατεία της Yamamay για το 2017 με μαγιό ξεκινά με τρεις σημαντικές Capsule συλλογές που αντικατοπτρίζουν τις προτάσεις της εταιρείας σε ό,τι αφορά στο νέο στυλ και πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η νέα καλλονή μούσα της Yamamay θα είναι λοιπόν η Natasha Oakley.
Ξανθιά, φωτεινή και χαρούμενη, με εκπληκτικό σώμα, η Natasha Oakley είναι η απόλυτη προσωποποίηση του στυλ της γυναίκας Yamamay: μια φυσική, κομψή, θηλυκή ομορφιά, η οποία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.
Γνωστή και ως bikini blogger, εισβάλλει στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της στα κύματα και στην παραλία και γοητεύει τους οπαδούς της με τα φανταστικά πλάνα της.
Τα πιο δημοφιλή περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο, αφιερώνουν εξώφυλλα και άρθρα στην εκρηκτική ενέργεια της νέας βασίλισσας της παραλίας.
Γι’ αυτό και η Natasha με τις υπέροχες καμπύλες της, είναι η πρέσβειρα των νέων σειρών ANNI’70 και RESORT της Υamamay-Καλοκαίρι 2017 αλλά και της νέας σειράς μαγιό SCULPT, της μίνι συλλογής shapewear για την παραλία, από ύφασμα υψηλών επιδόσεων.







No comments:

Post a Comment

wibiya widget