Saturday, July 22, 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΒΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ομάδα νέων σημειώθηκε στην Κύμη με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες.

Μία πανέμορφη κοπέλα, μόλις 26 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 30 και 38 άφησαν την τελευταία πνοή τους στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί. Το 26χρονο κορίτσι ήταν αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται επίσης, ο ηλικίας 31 ετών συνοδηγός του αυτοκινήτου.
Μεταξύ των νεκρών και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00′ το πρωί του Σαββάτου.
Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.
Μία πανέμορφη κοπέλα, μόλις 26 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 30 και 38 άφησαν την τελευταία πνοή τους στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί. Το 26χρονο κορίτσι ήταν αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο. Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύεται επίσης, ο ηλικίας 31 ετών συνοδηγός του αυτοκινήτου.
ZOOM1
ZOOM2
ZOOM3
Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Κύμη. Η ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο αντιδήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, Αλέξανδρος Θεοδώρου, «κλείνει» μέσα της το θρήνο που έχει απλωθεί στην περιοχή μετά το δυστύχημα.
20228345_10155570368599660_5045027273903582238_n
«Η Κύμη σήμερα ΠΕΝΘΕΙ!!! ΘΡΗΝΕΙ το χαμό τριών νέων ανθρώπων που τραυματίστηκαν θανάσιμα σε τροχαίο σήμερα το πρωί. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την τραγικότητα της κατάστασης. Τρείς νέοι άνθρωποι, φίλοι και οι τρεις, οι δύο συντοπίτες μας, έφυγαν από τη ζωή σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία. Καλό σας ταξίδι… Θα σας θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανούντων. Κουράγιο, δύναμη και γρήγορη ανάρρωση στους άλλους δύο νέους –φίλους συντοπίτες μας που νοσηλεύονται τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο. Εύχομαι να είναι αυτό το τελευταίο τροχαίο που γίνεται στην περιοχή μας αιτία να φύγουν από κοντά μας αγαπημένα μας πρόσωπα…»
kimi2
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου. Στο αυτοκίνητο, ένα Jeep Wrangler, επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 25 – 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.
kimi1
Ο οδηγός έχασε, για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής, τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο κράσπεδο, το τζιπ βγήκε εκτός δρόμου. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τζιπ έκανε τούμπα στον αέρα και έπεσε, από ύψος περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας, με το πίσω μέρος. Οι τρεις επιβάτες που κάθονταν πίσω βρήκαν τραγικό θάνατο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.
xtroxaio_stomio2.jpg.pagespeed.ic_.08zv6_bHYG1
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον οδγηγό είναι ότι εκείνος δίνει μάχη για τη ζωή του διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι η μοναδική γυναίκα – επιβάτης, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του.
Δεν έχει προσδιοριστει ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης με 3 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.
kimi3
Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Το κακό μαντάτο έπεσε σαν βόμβα το πρωί στην τοπική κοινωνία της Κύμης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την περιοχή, αφού και οι πέντε επιβάτες του μοιραίου τζιπ, είναι από την Κύμη.
ΠΗΓΗ: eviazoom.gr, tvstar.gr, eviakosmos.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget