Friday, July 7, 2017

Παράδοση των μηχανημάτων που είχαν κλαπεί από τον Άγιο Σάββα στον Π. Πολάκη (Video)

Θερμά συγχαρητήρια στην ηγεσία και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ελληνικής Αστυνομίας που συνέβαλε στην επιστροφή των μηχανημάτων που είχαν κλαπεί από τον Άγιο Σάββα έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης στην ΓΑΔΑ.
Στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και στον διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ο Άγιος Σάββας» Γιώργο Δενδραμή  παραδόθηκαν τα μηχανήματα που είχαν κλαπεί από διεθνής σπείρα.
Συγκεκριμένα επιστράφηκαν τέσσερα μηχανήματα στον Άγιο Σάββα και δύο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας ενώ όπως ανέφερε ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, Χρήστος Παπαζαφείρης σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις από τις κολομβιανές Αρχές για τον υπόλοιπο ιατρικό εξοπλισμό που έχει κλαπεί από τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Λαμίας και του Βόλου.
«Η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής έβαλε τα γυαλιά σε αντίστοιχες 11 υπηρεσίες άλλων ευρωπαϊκών κρατών» είπε ο Παύλος Πολάκης  μιλώντας για μια μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας.
«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας επιτυχίας. Έχουν κλαπεί και άλλα και μεγαλύτερης αξίας αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς να βρεθούν διότι δεν υπήρχε η πολιτική επιλογή να βρεθούν. Υπάρχουν ικανότατοι αξιωματικοί στην Ελληνική Αστυνομία και φάνηκε από το αποτέλεσμα» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας.
Ο ιατρικός εξοπλισμός είχε κλαπεί στις 15 Μαϊου από το γαστρεντερολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγ. Σάββας και ήταν μηχανήματα (γαστροσκόπησης, κολονοσκόπησης, βρογχοσκόπησης) τελευταίας τεχνολογίας και μεγάλης αξίας.
Kατ. Μπρ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget