Thursday, March 26, 2015

Αυστραλία 🌏 Γερμανία χτες 2-2

Η πρωταθλήτρια Ασίας Αυστραλία 2-2 με την πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία

Οι φαρμακερές αντεπιθέσεις της Αυστραλίας προβλημάτισαν αφάνταστα την Γερμανία στη φιλική αναμέτρηση του “Φριτς Βάλτερ”, ωστόσο ο νεοεισελθών Λούκας Ποντόλσκι μίλησε τελευταίος διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 81ο λεπτό.
Ο Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ πήρε φανέλα βασικού εξαιτίας του τραυματισμού του Μάνουελ Νόιερ, ενώ ο Γιόνας Χέκτορ αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής των “πάντσερ”.
Η Αυστραλία απείλησε στο 14ο λεπτό με τον Νέιθαν Μπερνς, αλλά στο 17ο η Γερμανία άνοιξε το σκορ με προβολή του Μάρκο Ρόις από οριακή θέση, έπειτα από γύρισμα του Σάμι Κεντίρα.
Αυτή εξέλιξη, πάντως, δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δημιούργησαν προβλήματα στην κόντρα κι εν τέλει ισοφάρισαν στο 40ό λεπτό με κεφαλιά του Τζέιμς Τροΐσι, ύστερα από σέντρα του Μπερνς.
Ο Λεβ έκανε πιο επιθετική την Γερμανία στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η Αυστραλία ανέτρεψε τα δεδομένα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάιλ Τζέντινακ στο 50ό λεπτό και λίγο έλειψε να ευνοηθεί εκ νέου από τα σοβαρά αμυντικά λάθη των αντιπάλων.
Τελικά, οκτώ λεπτά μετά από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Λούκας Ποντόλσκι εκμεταλλεύθηκε μια πάσα του επίσης προερχόμενου από τον πάγκο Αντρέ Σίρλε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Γερμανία (4-2-3-1): Τσίλερ, Χέβεντες, Μπάντστουμπερ (46′ Ρούντι), Μουσταφί, Χέκτορ, Κεντίρα (63′ Κράμερ), Γιουντογκάν, Μπελαράμπι (64′ Σίρλε), Εζίλ, Ρόις (73′ Ποντόλσκι), Γκέτσε (73′ Κρούζε).
Αυστραλία (4-1-4-1): Ράιαν, Ντέιβιντσον, Ντέβερ, Γουίλκινσον (78′ Ράιτ), Φράνιτς, Τζέντινακ, Τροΐσι (87′ Τζούριτς), Μακέι (77′ Μπόζανιτς), Μίλιγκαν (69′ Μούι), Λέκι, Μπερνς (61′ Όουρ).

No comments:

Post a Comment

wibiya widget