Tuesday, March 31, 2015

“Καλοδεχούμενη” η Εξεταστική απαντά η πλευρά Παπανδρέου

“Καλοδεχούμενη η Εξεταστική, έστω και ως υπεκφυγή απο την πραγματικότητα στην οποία αδυνατεί να προσαρμοστεί μέχρι στιγμής η κυβέρνηση και αρνείται να κυβερνήσει, με τετράστιες συνέπειες για τη χώρα” σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Πεταλωτής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αντιδρώντας σχεδόν ακαριαία στην πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια, αρχής γενομένης από το 2009.
Αναλυτικά, το σχόλιο του κ. Πεταλωτή:
“Η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο, που αποφάσισε η συγκυβέρνηση "κοινωνικής σωτηρίας" Τσίπρα-Καμμένου (ή μήπως Καμμένου-Τσίπρα) , φιλοδοξεί όπως δήλωσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, να "διερευνήσει τις αιτίες και τις ευθύνες της κρίσης" και όχι να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή.
Καλοδεχούμενη η Εξεταστική, έστω και ως υπεκφυγή απο την πραγματικότητα στην οποία αδυνατεί να προσαρμοστεί μέχρι στιγμής η κυβέρνηση και αρνείται να κυβερνήσει, με τετράστιες συνέπειες για τη χώρα.
Τι ειρωνεία όμως ένα "αριστερό" κόμμα με αναλυτική υποτίθεται σκέψη, να ταυτίζει τις αιτίες με τον τρόπο αντιμετώπισης, προκειμένου να αφήσει στο απυρόβλητο τη διακυβέρνηση Καραμανλή, την οποία καθημερινά επιβραβεύει με πολλούς τρόπους...
Και να περιμένουμε άραγε απο την κυβέρνηση (πάντως σίγουρα απο την επόμενη) να διερευνήσει και την ασφυξία που προκαλεί εδω και δύο μήνες στη χώρα , με πολύ βαθιές συνέπειες, η αέναη παλινδρόμηση μεταξύ μνημονίου-παράτασής του-και μετονομασίας του νέου που ήδη ετοιμάζεται...”

1 comment:

  1. ΣΙγά μη τούς πειράξουν αυτά τα υποτιθέμενα ειδικά δικαστήρια στάχτη στα μάτια ενός κακόμοιρου λαού , μόνο τήν δικτατορία φοβούνται οι εθνοπροδότες , πού και κλέφτες είναι και καλυμένοι με τούς νόμους πού οι ίδιοι εχουν φτιάξει

    ReplyDelete

wibiya widget