Tuesday, March 24, 2015

Η δημοτική σύμβουλος Βόλου που κάνει… ωραίο σεξ!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βόλου, με δύο φερόμενους φαντάρους να αφήνουν σημείωμα με το τηλέφωνό τους στον Αχιλλέα Μπέο λέγοντάς του πως «μία δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ» και θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί της!
Την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι φαντάροι.
«Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπαν οι δύο άνδρες και έγινε χαμός! Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αποχώρησε, με τον επικεφαλή Μαργαρίτη Πατσιαντά να κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό.
Ο Δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.
Μάλιστα τον περασμένο μήνα υπήρξε ένταση μεταξύ του Μπέου και της Κοκκινάκη σε μία άλλη συνεδρίαση, όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, με την δημοτική σύμβουλο να λέει στον Δήμαρχο : «Είμαι χοντρή και κάνω καλό σεξ!».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ 
"Ενεργός πολίτης " Τρίκαλα 
Ολα ξεκίνησαν πριν ένα μήνα…

No comments:

Post a Comment

wibiya widget