Friday, March 6, 2015

Τρομερά καψώνια και πολιτική παρέμβαση φέρεται να καταδεικνύει το πόρισμα για τον Γιακουμάκη



Καψώνια, άγριο τραμπουκισμό και παρεμβάσεις πολιτικών υπέρ φοιτητών από την Κρήτη φέρεται να καταδεικνύει το πόρισμα για τον αγνοούμενο Γιακουμάκη που παραδόθηκε, από τους ελεγκτές του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» που ανέλαβε την ΕΔΕ, στις αρμόδιες αρχές και δημοσέυσε πριν λιγες ώρες ,"Το Κουτί της Πανδώρας" του Γιώργου Μπαξεβάνη.


Σε αυτό πληροφορίες αναφέρουν πως προκύπτουν ευθύνες για τη διεύθυνση της Σχολής και τον διευθυντή της Κώστα Μάντζαρη, για την τύχη του οποίου θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα.
Πιθανολογείται ακόμα και αποπομπή του.
Φέρεται ακόμα να είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολιτικό πρόσωπο ώστε να μεταχειριστεί ευνοϊκά συγκεκριμένους σπουδαστές από την Κρήτη.
Οι βιαιοπραγίες σε βάρος του Γιακουμάκη μάλιστα φαίνεται πως ξεκίνησαν από το πρώτο έτος της φοίτησης
Καθηγήτριά του φέρεται να είχε ενημερώσει σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στον Γιακουμάκη
Κάτι για το οποίο ουδέποτε ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Κ.Π. 06 Μαρτίου 2015 18:41

2 comments:

  1. είναι εκεί που πιάνεις μια κλωστή και ξυλώνεις όλο το πουλόβερ! Γίναμε ενήλικες, γονείς, δάσκαλοι, πολιτικοί. Δεν αλλάξαμε όμως ποτέ στην πραγματικότητα. Το μόνο που κάναμε ήταν το φως της ψυχής μας να το θάψουμε και να το αλλάξουμε με σκοτάδια. Να τους δώσουμε μορφή και να τα φυτέψουμε στις καρδιές των γύρω μας, για να τους κάνουμε ίδιους και να έχουμε παρέα στην κόλαση που ζούμε! Δώστε βία στη ζωή που έχουμε , αλλά μόνο γιανα αλλάξουμε τους εαυτούς μας και όχι τους άλλους...!

    ReplyDelete
  2. Η πολιτεία πρέπει αμέσως να αντιδράσει και να την τιμωρηςει ραδειγματικά τους υπεύθυνους. Δεν νοείται να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα βίαιου εκφοβισμού μέσα στις εκπαιδευτικές κοινότητες.

    ReplyDelete

wibiya widget