Saturday, March 28, 2015

Σοκ: Αυτός δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς –Οι δημοσιογράφοι μπέρδεψαν το πρόσωπο

Σοκ: Αυτός δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς –Οι δημοσιογράφοι μπέρδεψαν το πρόσωπο [εικόνες]
Αυτός ο νεαρός με το καπελάκι δεν είναι ο μοιραίος συγκυβερνήτης του Airbus. Είναι άλλος, και οι δημοσιογράφοι βρήκαν το πρόσωπό του στο facebook.
Πρόκειται για τον Andreas G., έναν Γερμανό μάγειρα, ο οποίος μένει στην Ελβετία. Είναι ο νεαρός που βλέπουμε με το καπελάκι. Η φωτογραφία του βρέθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και μοιράστηκε στα μέσα όλου του κόσμου.

Ο μάγειρας έχει τη δυστυχία να είναι ομώνυμος του συγκυβερνήτη.
Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να αφήσει την επικοινωνιακή καταιγίδα να περάσει.
Μιλώντας στην εφημερίδα της Ελβετίας 20 Minutes Suisse, δήλωσε:
«Δεν αντέδρασα σε όλα αυτά. Πίστεψα ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί γρήγορα γιατί το όνομά της οικογένειάς μου δεν είναι το ίδιο με τον συγκυβερνήτη. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι οι δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο παίρνουν μια είδηση μέσω ενός tweet».
Ο Andreas G. έκανε το γύρο του κόσμου. Ολοι έψαχναν φωτογραφίες του πραγματικού Αντρέας, του συγκυβερνήτη, γιατί η σελίδα του στο facebook είχε κλειδωθεί, μόλις το όνομά του έγινε γνωστό από τον Τύπο. Ας σημειωθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιος έκλεισε τον λογαριασμό του. Το ίδιο το facebook; Οι συγγενείς του; Οι Αρχές;
Η μοναδική φωτό του πραγματικού Αντρέας, του συγκυβερνήτη, που έκανε από την πρώτη στιγμή το γύρο του κόσμου, είναι αυτή που τον δείχνει πάνω σε κάτι που μοιάζει με γέφυρα.
Χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες για να εμφανιστούν κι άλλες φωτό του συγκυβερνήτη-δολοφόνου. Προέρχονται από ένα σάιτ για δρομείς, το οποίο είχε φωτογραφήσει όλους τους συμμετέχοντες, και τον Αντρέας Λούμπιτς. Αυτό το σάιτ πούλησε προς 9 ευρώ τη μία όλες τις φωτό του συγκυβερνήτη που είχε τρέξει στον ημι-μαραθώνειο της Φραγκφούρτης το 2010. Πηγή Le Figaro

DEITE AKOMA

" Βολεύει τις αεροπορικές εταιρίες η ''αυτοκτονία"..


1 comment:

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ LUFTHANSA ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ

    ReplyDelete

wibiya widget