Saturday, March 21, 2015

Gigi Hadid: Πιο καυτή και από την Kate Upton!

Gigi Hadid: Πιο καυτή και από την Kate Upton!
Η καυτή 20χρονη Αμερικανοπαλεστίνια

Μυρτώ Τζώρτζου-Πρώτο ΘΕΜΑ 21/03/2015

Φωτογραφήθηκε για τα νέα μαγιό της Victoria's Secret και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Την έχουν χαρακτηρίσει ως το αντίπαλο δέος της ζουμερής Αμερικανίδας Kate Upton. Πολλοί δε από το χώρο της μόδας πιστεύουν ότι θα κάνει μεγαλύτερη καριέρα από την Upton λόγω του ότι η δεύτερη έχει μείνει στάσιμη εδώ και πολύ καιρό. Ο λόγος για την 20χρονη Αμερικανοπαλεστίνια Gigi Hadid, η οποία φωτογραφήθηκε για τα νέα μαγιό της Victoria's Secret ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.
Η ζουμερή αυτή κυρία έγινε γνωστή πριν από δυο χρόνια από τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας Guess αλλά και από τη φωτογράφησή της, δυο χρόνια μετά, το 2014, για το δημοφιλές “Sports Illustrated Suimsuit Issue”. Εχει επίσης εμφανιστεί και στην τηλεόραση στο ριάλιτι “The Real Housewives of Beverly Hills”. 
Πριν από λίγες μέρες η 20χρονη ήταν η κεντρική οικοδέσποινα ενός event της Victoria's Secret που έλαβε χώρα σε παραλία στο Μαϊάμι. Λίγες ώρες μετά, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, η Hadid κατηγορήθηκε ότι έκανε δημόσια χρήση κόκας. Υπήρξε μάλιστα και ένα βιντεάκι όπου δείχνει την όμορφη αυτή κυρία να σκύβει στο τραπέζι του DJ χωρίς όμως να φαίνεται ακριβώς τι κάνει. Το βιντεάκι έκανε το γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα άσχημα για τη νεαρή κυρία. Η ίδια εκνευρισμένη σχολίασε στην προσωπική της σελίδα λέγοντας ότι από το βίντεο αυτό δεν αποδεικνύεται κάτι τέτοιο.  









No comments:

Post a Comment

wibiya widget