Tuesday, March 24, 2015

25 Μαρτίου '15. Παρέλαση με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Παρέλαση με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα βρέξει στην Αττική περιμένουν οι μετεωρολόγοι - Καταιγίδες το μεσημέρι - Από το απόγευμα φτιάχνει ο καιρός

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας περιμένουμε την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015. Εξαίρεση θα παρουσιάσουν οι περιοχές της Θράκης, των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, των Δωδεκανήσων, της Κεντρικής και Ανατολικής Κρήτης όπου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα κεντρικά και νότια.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου), 11 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και αργότερα μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κρητικό Πέλαγος ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση μετά το απόγευμα.
Νεφώσεις όπου γρήγορα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με βροχές περιμένουμε την Τετάρτη στηΘεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Πηγή: meteo.gr
DEITE AKOMA
Τρίκαλα.Με βροχή και με ..ξεχασμένους η κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των πεσόντων

No comments:

Post a Comment

wibiya widget