Saturday, March 28, 2015

Νεκροθάφτης παραλίγο να... πεθάνει από το φόβο του - "Πελάτισσα" ζωντάνεψε μέσα στο φέρετρο!


Για κάποιον εργαζόμενο σε γραφείο τελετών, ο θάνατος είναι καθημερινότητα. Παραλίγο όμως το... πτώμα στο γραφείο να γίνει ένας νεκροθάφτης.
Φαντάζεται κανείς το σοκ που έπαθε ο συγκεκριμένος, σε γραφείο τελετών στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας, όταν άκουσε μία φωνή από το φέρετρο να ρωτάει «Πού είμαι;»! Ηταν μία ηλικιωμένη γυναίκα που μόλις είχε μεταφερθεί από τον οίκο ευγηρίας όπου ζούσε, αφού πρώτα διαπιστώθηκε- λανθασμένα κατά τα φαινόμενα- ο θάνατός της.
Μόλις άκουσε την ερώτηση, ο νεκροθάφτης λιποθύμησε από το σοκ. Οταν συνήλθε, είδε τη γυναίκα ξαπλωμένη στο φέρετρο, με ανοιχτά τα μάτια. Αμέσως κάλεσε το ασθενοφόρο και η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα όμως άφησε πράγματι την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro.
Τώρα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί η γυναίκα κατέληξε στο γραφείο τελετών, παρότι δεν ήταν νεκρή. Από τον οίκο ευγηρίας ισχυρίζονται ότι μία εργαζόμενη την βρήκε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, χωρίς να αναπνέει και ο γιατρός που κλήθηκε διαπίστωσε το θάνατό της, αλλά προφανώς έκανε τραγικό λάθος.
Πηγή: iefimerida

No comments:

Post a Comment

wibiya widget