Thursday, March 26, 2015

Απουσιολόγιο για τους καθηγητές Πανεπιστημίου που θα πάνε ή όχι στην ομιλία Τσίπρα !!

Απουσιολόγιο για τους καθηγητές Πανεπιστημίου που θα πάνε ή όχι στην ομιλία Τσίπρα σήμερα
Από σύσταση Ελληνικού Κράτους δύο ήταν οι ομιλητές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών που δεν ήσαν καθηγητές ιστορικοί που μίλησαν στην επέτειο της 25ης Μαρτίου για ίδιον κομματικό όφελος ...Υποκειμενική ομιλία επηρεασμένη από την ιδεολογία τους ...Ο 1ος ήταν ο Δικτάτωρ Γιώργος Παπαδόπουλος ...2ος ήταν ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της αριστεράς Αλέξης Τσίπρας......Για την επιτυχία της εκδήλωσης και στις δύο περιπτώσεις κρατήθηκε Απουσιολόγιο ( Ν.ΓΚΑΡΈΛΗΣ απο ΦΒ)

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΒΑΣΩ ΚΙΝΤΗ
Ενα email από το γραφείο του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενόψει της σημερινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, προκαλεί ερωτήματα και αντιδράσεις.Την αποκάλυψη του email που ζητά από τους καθηγητές να ενημερώσουν αν θα παραβρεθούν στην ομιλία -κάτι που δεν γινόταν ποτέ αντίστοιχα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- αποκαλύπτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βάσω Κιντή, που διδάσκει φιλοσοφία στο Τμήμα Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εγραψε χαρακτηριστικά χθες το βράδυ:
«Πήραμε πριν λίγο email από το Γραφείο του Πρύτανη στο ΕΚΠΑ το οποίο μάς καλεί, λόγω πιθανώς αυξημένης προσέλευσης στην εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου παρουσία του πρωθυπουργού, να επιβεβαιώσουμε ότι θα παραστούμε στέλνοντας σε μία ηλεκτρονική διεύθυνση το ονοματεπώνυμό μας και το τμήμα/υπηρεσία όπου υπηρετούμε.
Το βρίσκω εξαιρετικά ατυχές. Ακόμη κι αν υπάρχουν θέματα ασφαλείας, δεν καταλαβαίνω τι χρειάζονται τα ονοματεπώνυμα και τα τμήματα υπηρεσίας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έρχεται κάθε χρόνο στο Πανεπιστήμιο για αυτή την επέτειο χωρίς ανάλογα μέτρα. Τέτοιοι έλεγχοι θυμίζουν άλλες εποχές».
iefimerida.gr 25/3/2015

1 comment:

  1. Εδώ ο περιπτερας της γειτονιάς φοβάται για τη ζωη του γιατί να μην ενδιαφέρεται ο πδωθυπουδγος για την ασφάλεια του; Ουδέν μεμπτόν για τα μέτρα ασφαλείας του πρωθυπουργού Τσίπρα.

    ReplyDelete

wibiya widget