Thursday, March 19, 2015

Μετα τη ΜΙΝΙ ..Τσίπρας: Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες

«Η Ελλάδα δεν θα υλοποίησει υφεσιακά μέτρα, ούτε το mail Χαρδούβελη» - «Θα προχωρήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» - «Το συντομότερο δυνατόν η αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής ομαλότητας» - Τι απάντησε σε ερώτηση του protothema.gr

Τσίπρας: Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες
 Του Γίαννη Μακρυγιάννη απο τις Βρυξέλλες  για το Πρώτο ΘΕΜΑ 20/03/201503:51
«Σήμερα ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες διότι» όπως απάντησε σε ερώτηση του protothema.gr, «με ευθύνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί» ανέφερε μετά την ολοκλήρωση της οχταμερής συνάντησης στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καθώς όπως είπε όλες οι πλευρές έδειξαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή ανάγνωση της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου ξεκαθαρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα,δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει το mail Χαρδούβελη. «Αντίθετα η Ελλάδα θα υλοποιήσει τις δικές της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι όλες οι πλευρές επαναβεβαιώσαν την πρόθεσή τους να εργαστούν ώστε το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί η χρηματοπιστωτική ομαλότητα για την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε εκταμίευση ποσών από ευρωπαϊκά προγράμματα προκειμένου να αντιμετωπισθεί η ανθρωπιστική κρίση. Απέφυγε όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένο ποσό και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του κ. Γιούνκερ την Παρασκευή.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget