Thursday, March 26, 2015

Κυπριακές κουβέντες για εκατομμύρια, με τον Όμηρο Αλεξάνδρου. " Η Διαδρομή της αμαρτίας".

Το πιο κάτω σχεδιάγραμμα δείχνει την διαδρομή των χρημάτων που η εταιρεία FocusMaritime Corp. που ανήκει στο στενό συνεργάτη και φίλο του πρώην αφεντικού της πτωχεύσασας Λαϊκής Τράπεζας Ανδρέα Βγενόπουλου, Μιχάλη Ζολώτα έστειλε στην ‘’Νήσο των Αγίων’’. Όπως δείχνει το σχεδιάγραμμα πλήρωσε, η κατά πολλούς δωροδόκησε τα κυπριακά κόμματα ΑΚΕΛ – Χριστόφια με 1,5εκ, ΔΗΣΥ με 0,5εκ. και τον πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλο Χριστοδούλου με 1.0 εκ. για να κλείσουν τα μάτια και να δράσει ανενόχλητος και να διαλύσει την Κυπριακή οικονομία.




Όπως δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης οι έρευνες για το θέμα ολοκληρώνονται και σύντομα θα καλέσει τους αρχηγούς των δύο μεγαλύτερων κυπριακών κομμάτων για να τους ενημερώσει.

Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα της δήλωσης του Γ. Εισαγγελέα περί ενημέρωσης των αρχηγών ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ. Δηλαδή οι ίδιοι δεν γνώριζαν τίποτα ότι μπήκαν στα ταμεία τους 2 εκ. και χρειάζονται ενημέρωση από τον Γενικό Εισαγγελέα; Και μετά κύριε Γενικέ,.....ότι δήποτε άλλο παρά.... Εισαγγελέα, τί θα κάνεις; θα θυμώσεις στον φίλο του Βγενόπουλλου, που έκανε αυτή την μεγάλη.....αταξία, να δώσει δηλαδή με το ζόρι στα κόμματα του πρώην και νυν Προέδρου της Δημοκρατίας 2.εκ.;

Ο πρόεδρος του ΑΚΕΛ τις προάλλες θύμωσε και απείλησε με αγωγές λίβελου όσους διαδίδουν αυτά τα ‘’ψέματα’’. Όπως προκύπτει όμως από το πιο πάνω σχεδιάγραμμα τα χρήματα κατέληξαν μετά από δαιδαλώδεις διαδρομές στο κόμμα του και στην προεκλογική εκστρατεία του Δ. Χριστόφια. O Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο διαβόητος Φούλλης είπε ότι τις €50000 που πήρε το κόμμα του απ’ ευθείας από την Focus θα τις επιστρέψει, ενώ για τις υπόλοιπες €450,000,00 που ακολούθησαν επίσης δαιδαλώδη διαδρομή, έκανε την πάπια και δήλωσε άγνοια......για αυτό θα τον πληροφορήσει ο Γενικός Εισαγγελέας, πώς κατά διαβολική σύμπτωση κατέληξαν και αυτά στο ταμείο του κόμματος του.

Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα άθλια υποκείμενα που λέγονται αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων, αυτοί οι κοινοί απατεώνες μαζί με τους ανεκδιήγητους πρώην και νυν Προέδρους της Δημοκρατίας, δεν τα έπαιρναν μόνο απο τον υπόκοσμο και τους λαθρέμπορους στην Κύπρο, αλλά και απο εταιρείες του εξωτερικού, όπως κατ΄ επανάληψη αποκάλυψε η Ομάδα Κρατών κατά της διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης  η γνωστή GRECO, για να εξυπηρετήσουν ξένα συμφέροντα σε βάρος της Κύπρου.

Τέρμα λοιπόν τα μισόλογα και η διπλωματική γλώσσα. Η Δικαιοσύνη ήταν, είναι και θα παραμείνει πουλημένη και υποταγμένη στα συμφέροντα της κομματοκρατίας. Για να σωθεί αυτός ο τόπος πρέπει απο αύριο κιόλας οι απλοί πολίτες να πάρουν την δικαιοσύνη στα χέρια τους και να καταστούν πραγματική απειλή κατά όλων αυτών των αθλίων που συνεχίζουν αποκτηνωμένοι να καταστρέφουν την Κύπρο μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να απαλλαγούμε από τους εσωτερικούς εχθρούς της Κύπρου μας.


Όμηρος Αλεξάνδρου

No comments:

Post a Comment

wibiya widget