Wednesday, March 11, 2015

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Συκοφαντική και χυδαία η επίθεση της Bild

«Να τύχει άμεσης αποκατάστασης»


Δήλωση - διαμαρτυρία εξέδωσε η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Μαργαρίτα Παπανδρέου για το δημοσίευμα της Bild μέσω του οποίου δέχτηκε χυδαία, όπως την χαρακτηρίζει, επίθεση καθώς η γερμανική εφημερίδα την εμπλέκει με τη υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
margarita
Η κ. Παπανδρέου παραπέμπει την Bild στο, υπογεγραμμένο από τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, έγγραφο που τονίζει ότι είναι θύμα συκοφαντίας από δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων του έτους 2012 και έχει ήδη κατατεθεί στην ελληνική δικαιοσύνη ενώ ζητεί να δημοσιευθεί η διαμαρτυρία της στο προσεχές φύλλο της Bild με δημόσια αναφορά ότι κανένα στοιχείο που αναφέρεται στο δημοσίευμά δεν έχει διασταυρωθεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Μαργαρίτας Παπανδρέου
Η εφημερίδα Bild, η οποία διαθέτει ανταποκριτές στην Ελλάδα, γνωρίζει ότι, το όνομά μου, ούτε στη γνωστή ως λίστα Λαγκάρντ εμπλέκεται, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.
Και το γνωρίζει γιατί, οι αρμόδιες Αρχές Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος του Υπουργείου Οικονομικών, μετά από έρευνα που έκαναν, έχουν επισήμως δηλώσει ότι, δεν εμπλέκομαι σε οποιαδήποτε τέτοια υπόθεση και μάλιστα, με έγγραφο που υπογράφει ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, τονίζουν ότι, είμαι θύμα συκοφαντίας από δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων του έτους 2012.
Το έγγραφο αυτό, έχει κατατεθεί και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Κατόπιν αυτών, η νέα χυδαία και συκοφαντική επίθεση εναντίον μου, που εκδηλώθηκε με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας BILD, πρέπει να τύχει άμεσης αποκατάστασης από την εν λόγω εφημερίδα και τους συνεργάτες της.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου για την προσβολή που έχω υποστεί από το δημοσίευμα αυτό, ζητώ, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό κεκτημένο για την τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, να δημοσιευτεί η παρούσα διαμαρτυρία μου στο προσεχές φύλλο της εφημερίδας BILD με δημόσια αναφορά ότι κανένα στοιχείο δεν έχουν διασταυρώσει, που να με φέρει ως δικαιούχο ποσού σε λίστα και μάλιστα, του αστρονομικού ποσού των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget