Monday, March 30, 2015

Καιρός ήταν! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον Σαμαρά για σεξισμό και ρατσισμό

Φωτιά πήρε από… πολύ νωρίς η συζήτηση για τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου στη Βουλή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για ρατσισμό και σεξισμό.

konstantopoulou622_180114ii
Μια αποστροφή του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δήλωσε «Εγώ είμαι της ευθείας, της αντρικής σχολής» έφερε αποδοκιμασίες στην αίθουσα, ωστόσο, η κα Κωνσταντοπούλου πήγε ένα βήμα παραπέρα.
Μετά το πέρας της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ η Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε χαρακτηριστικά «Διατυπώσεις ρατσιστικές και σεξιστικές δεν θα ξανακουστούν σε αυτή τη Βουλή. Ιδίως που σήμερα επισκέπτεται τη χώρα ο εκπρόσωπος του Υπατου αρμοστή του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οφείλατε να είστε εγκρατής».
Η δήλωση αυτή έφερε την οργισμένη απάντηση του Αντώνη Σαμαρά φώναξε «Εγώ λογοκρισία δεν δέχομαι»
Η κα Κωνασταντοπούλου είπε «Ανοίξτε το μικρόφωνο στον κ. Σαμαρά γιατί αισθάνεται ότι λογοκρίνεται μετά από 27 λεπτά».
Οργισμένος ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε «Εγώ δεν δέχομαι λογοκρισία, δεν δέχομαι λογοκρισία για αυτό το κόμμα. Είμαι σε αυτή την αίθουσα 27 χρόνια. Τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί από κανέναν πρόεδρο της Βουλής. Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό. Δεν δέχομαι τέτοια συμπεριφορά για αυτό το κόμμα που έδωσε τα πάντα για τη δημοκρατία και το ύφος αυτού του Κοινοβουλίου. Τελειωμένα. Τέτοια συμπεριφορά δεν δεχόμαστε και το εννοώ».

2 comments:

  1. Ρε τον Τώνη..Στα δυτικά "κυνοβούλια" οι γυναίκες θα τον είχαν πετάξει έξω με κλωτσιές στα αχαμνά!!! Αλήθεια είναι αυτος αρχηγός κόμματος όταν θέλει να επιβληθεί σε πρόεδρο της βουλής με τσαμπουκά;
    Απορώ γιατι κατα τη διάρκεια της θητείας του δεν απαγόρευσε εντελώς τις γυναίκες απο το να συμμετέχουν στα κοινά. Σίγουρα ο κ.Βενιζέλος που τόση πείρα έχει να μας σκλαβωνει με τις νομθετικές του επιτυχίες θα το κατάφερνε..κι αυτο όπως ήδη κατάφερε να στείλει εκτος βουλής τον Σαμαρά να πάρει το ρόλο του ο ίδιος και ο Τωνης να κάνει δηλωσεις απο το...πεζοδρόμιο!!! Μεχρι τωρα νόμιζα ότι το κυνοβούλιο είναι ...ναός δημοκρατίας αλλα σ΄γουρα ππρεπει να βρω κάποιο άλλο όνομα.. που να συμπεριλαμβάνει και τι λέξη ..συμμορία; Βοηθείστε σκλάβοι!! ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ..

    ReplyDelete
  2. Γιατί χρειάζεται ο Αντώνης σαμαρας να δηλώσει τον "ανδρισμό" του; Μηπως έχει ο ίδιος κάποιο πρόβλημα; Γιατί Αισθάνθηκε αναγκαίο να το δηλώσει ενώπιον των 300 συναδέλφων του; Περίεργος ανθρώπος ο Αντώνης!

    ReplyDelete

wibiya widget