Tuesday, March 24, 2015

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προς Κωνσταντοπούλου: Μην φοβάστε την Εκκλησία.. Είχαν συνάντηση 24.3.15

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου προς Κωνσταντοπούλου: Μην φοβάστε την Εκκλησία

«Από μια συνεργασία με την Εκκλησία δεν έχει να χάσει τίποτα το κράτος. Να κερδίσει έχει» δήλωσε ο κ. Χρυσόστομος - Πρέπει να ενθαρρύνεται η σύμπραξη, το σχόλιο της προέδρου της Βουλής

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο είχε το πρωί της Τρίτης, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία επισκέπτεται τη Κύπρο.
 Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υποδεχόμενος την κυρία Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «αν εργαστούμε όλοι, σωστά, προγραμματισμένα θα πάμε μπροστά». Από μια συνεργασία με την Εκκλησία δεν έχει να χάσει τίποτα το κράτος. Να κερδίσει έχει. Μην φοβάστε την Εκκλησία».
Η Πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι «έχει σημασία να υπενθυμίζουμε ειδικά στις κρίσιμες και στις δύσκολες ώρες τη σημασία της αλληλεγγύης, της ανεκτικότητας και της προστασίας της αξιοπρέπειας».
Και εκεί υπάρχουν κοινά πεδία για την Εκκλησία και την πολιτεία και νομίζω όταν ενεργοποιούνται οι φορείς και της Εκκλησίας και της πολιτείας στα πεδία αυτά αποδεικνύεται ότι μπορούμε να αισιοδοξούμε. Εμείς το λέμε με απερίφραστο τρόπο, ότι στο πεδίο της αλληλεγγύης και της στήριξης των ανθρώπων να αντιμετωπίσουν την κρίση όχι απλώς δεν πρέπει να υπάρχει αναστολή αλλά θα πρέπει να ενθαρρύνεται η σύμπραξη. Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή», κατέληξε.

Μανώλης Καλατζής 24/03/201512:45 Πρώτο ΘΕΜΑ.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget