Tuesday, March 24, 2015

Έψαχναν τους φακέλους μπροστά στην Μέρκελ οι συνεργάτες του Αλέξη..

Όταν οι συνεργάτες του Τσίπρα έψαχναν φακέλους μπροστά στη Μέρκελ (Video) - Media

Όταν οι συνεργάτες του Τσίπρα έψαχναν φακέλους μπροστά στη Μέρκελ 

Συχνά τυχαίνει να μη βρίσκεις κάτι ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, που τον συνόδευσαν στην επίσημη επίσκεψή του στο Βερολίνο.
Ενώ οι αντιπροσωπείες Ελλάδας και Γερμανίας ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τις συζητήσεις, οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα συνειδητοποίησαν ότι έλειπε ένας φάκελος.
Ο πρωθυπουργός αντέδρασε αρχικά με αμηχανία, αλλά παρέμεινε χαμογελαστός μπροστά στις κάμερες και τα φλας.
Δεν συνέβη το ίδιο πάντως με τους συνεργάτες του. Ο Νίκος Παππάς ακούγεται να ρωτάει: «Το αρχείο; Στην τσάντα, στην τσάντα σου θα είναι».
«Όχι αυτή είναι δική μου» απάντησε κάποιος, ενώ ένας άλλος αναρωτήθηκε «Τι θα κάνουμε τώρα με τους δικούς μου φακέλους; Ποιος το πήρε ρε;».
«Ο κίτρινος, ο κίτρινος Βαγγέλη» απάντησε ένας άλλος.
Σημειώνεται ότι η ελληνική αποστολή που πλαισίωσε τον πρωθυπουργό αποτελούταν από τον στενό του συνεργάτη και υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον νομικό του σύμβουλο και διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον πρόεδρο του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων στο τεχνικό επίπεδο Γιώργο Χουλιαράκη, τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Βαγγέλη Καλπαδάκη και τον σύμβουλο για ευρωπαϊκά θέματα Τάκη Παυλόπουλο. 
Το ΠΟΝΤΙΚΙ

1 comment:

  1. Μπράβο τους! Έτσι βγάζουν την Ελλάδα ασπροπρόσωπη! Την προηγούμενη βραδιά τα πίνανε και εκαυχωντο για την εξυπνάδα τους! Ήταν περήφανοι για την καριέρα τους δίπλα στον πρωθυπουργό! Την επόμενη ημέρα στο Βερολίνο θα έδειχναν στους γερμανούς ότι αυτοί είναι απόγονοι του πλατωνα και του αριστοτελη. Θα έκαναν τους γερμανούς σκουπίδι. Θα τους κατατροπώνει! Αχ αυτοί οι Φάκελοι μας την χάλασαν τη δουλειά!

    ReplyDelete

wibiya widget