Wednesday, November 16, 2016

Θρίλερ με την δολοφονία Έλληνα στη Γερμανία: «Του έριξαν 11 σφαίρες», λέει ο πατέρας του

«Η ζωή είναι μια ηχώ ό,τι δίνεις παίρνεις, ό,τι χαρίζεις επιστρέφει ό,τι σπέρνεις θερίζεις». Το παραπάνω γνωμικό είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο 32χρονος Αντώνης από την Κρήτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο οδηγό κοντά στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας.
Κανείς δεν γνωρίζει τι είχε «σπείρει» ο άτυχος ομογενής για να «θερίσει» το θάνατο που του στέρησε τη ζωή μόλις στα 32 του χρόνια.
Ο Κρητικός από το χωριό Σίβας, που έμενε τα τελευταία χρόνια στο Μόναχο με την Γερμανίδα σύζυγό του και την εξάχρονη κόρη τους, δολοφονήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ο πατέρας του θύματος Μανώλης μιλώντας στο protothema.grαποκαλύπτει στοιχεία από το βίαιο θάνατο του γιου του. «Έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πώς δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο, θέλω και εγώ να μάθω».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 28χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο άτυχος Αντώνης.
«Φως» στη μυστήρια δολοφονία θα ρίξει και η κατάθεση της συζύγου του Έλληνα αλλά και οι συνάδελφοί του από την εταιρεία σεκιούριτι που εργαζόταν.
PROTOthema.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget