Wednesday, November 30, 2016

Έχει τα καλά του ο αυνανισμός – Δείτε τα οφέλη για άνδρες και γυναίκες (βίντεο)


Ίσως έχετε ακούσει τις φήμες που θέλουν ο αυνανισμός, αυτή η καθ’ όλα φυσική πράξη, να είναι κάτι ανθυγιεινό που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση και στειρότητα, αλλά η αλήθεια είναι πολύ μακριά από όλα αυτά.
Στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε η επιστημονική ομάδα του AsapSCIENCE, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά οφέλη από την πράξη της αυτοϊκανοποίησης, που εκτείνονται από τη μείωση των πόνων της περιόδους στις γυναίκες, μέχρι και την μείωση της πιθανότητας καρκίνου στα γεννητικά όργανα στους άντρες.
Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες αυνανίζονται στη ζωή τους, με το 95% των ανδρών και το 72% των γυναικών να το παραδέχεται, σύμφωνα με το AsapSCIENCE.
Αντίθετα με τα όσα πιστεύουν πολλοί, ο αυνανισμός δεν είναι μια πράξη που την κάνουν κυρίως τα άτομα που δεν έχουν κάποια ερωτική σχέση.
Το 70% των ανδρών και το 40% όλων των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα του AsapSCIENCE παραδέχτηκαν ότι είχαν αυνανιστεί τουλάχιστον μία φορά τον μήνα που προηγήθηκε της έρευνας.
Ο αυνανισμός μπορεί να ενισχύσει την υγεία των ανδρών και των γυναικών, ακόμη και να τους βοηθήσει να αποδώσουν καλύτερα στην… κρεβατοκάμαρα.
Για παράδειγμα, οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τον οργασμό μπορεί να μειώσουν την αντίληψή μας για τον πόνο, ειδικά εκείνου που συνοδεύει την εμμηνόρροια στις γυναίκες.
Με τη βοήθεια της ορμόνης προλακτίνης, η οποία συνδέεται με τον ύπνο, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αισθάνονται εξαντλημένες και να κοιμηθούν πιο καλά τη νύχτα.
Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυνανισμό, μειώνοντας την εμφάνιση κρυολογήματος ή ακόμα και την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.
Μια μελέτη διαπίστωσε ότι κάποια συστατικά του ανοσοποιητικού συστήματος ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, αυξάνοντας τον αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων στην κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, έρευνα έχει δείξει ότι η μείωση του καρκίνου του προστάτη συνδέεται με την συχνότητα εκσπερμάτισης.
Αυνανισμός μπορεί να κάνει περισσότερα από το να ενισχύσει την υγεία σας, μπορεί επίσης να σας δώσει μια… χείρα βοηθείας στην κρεβατοκάμαρα.
Χαϊδεύοντας το πέος ή την κλειτορίδα σας μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα με το οποίο οι μύες της πυέλου συσπώνται ή συσφίγγουν.
Αυτό είναι βασικά μια καλή προπόνηση για τους μυς στα γεννητικά σας όργανα.
Ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων μονοξειδίου του αζώτου (είναι γνωστό ότι μειώνεται με την ηλικία) στο αίμα σας κατά τη διάρκεια της ζωής σας.
Κάντε κλικ στο παρακάτω  βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη του αυνανισμού για τον οργανισμό σας.
tribune.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget