Wednesday, November 30, 2016

Ζουράρις: Είναι "μαλάκες" όσοι αποκαλούν "δικτάτορα" τον Κάστρο και δεν ανακαλω..!


Στον Real fm και τον Νίκο Στραβελάκη μίλησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, ο οποίος επιμένει στον χαρακτηρισμό «μαλάκες» που χρησιμοποίησε αναφερόμενος σε όσους αποκαλούν «δικτάτορα» τον Φιντέλ Κάστρο, τονίζοντας πως όποιος χρησιμοποιεί τέτοιον χαρακτηρισμό ξεχνάει ότι ο Κάστρο κατέστησε τον κουβανικό λαό τον πλέον εγγράμματο της Αμερικής και πως το νησιωτικό κράτος έχει «το καλύτερο σύστημα υγείας στον πλανήτη».

Ο κ. Ζουράρις σχολιάζοντας το κάλεσμα του Σταύρου Θεοδωράκη σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την κατάθεση πρότασης μομφής σε βάρος του, απάντησε πως αυτή ακριβώς είναι η ουσία της Δημοκρατίας και πως η πρόταση μομφής είναι ευπρόσδεκτη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Υποστηρίζω το δικαίωμά τους να κάνουν όσες προτάσεις μομφής θέλουν".

«Αγωνίστηκα σε όλη τη ζωή μου για να μπορεί ο κ. Τσακυράκης να με βρίζει» ανέφερε ο κ. Ζουράρις απαντώντας στον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Στ. Τσακυράκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε:
 
"Βαριέται ο διαχρονικά αχαΐρευτος τεμπέλης του Κολωνακίου, που τσαλαβούτηξε σε διάφορα κόμματα επί δεκαετίες παίζοντας πάντα τον ίδιο ρόλο του τσαρλατάνου διανοούμενου" και πως είναι "προσβολή να είναι υφυπουργός Παιδείας" ενώ ήταν αυτός που πρώτος ζήτησε να κατατεθεί πρόταση μομφής, την οποία και υιοθέτησε ο Στ. Θεοδωράκης.


Ακούστε την συνέντευξη του υφ. Παιδείας 
Κ. Ζουράρι στον Ν. Στραβελάκη

No comments:

Post a Comment

wibiya widget