Thursday, November 17, 2016

ΤΟ VIDEO ανέβασε ο Μπαράκ Ομπάμα απο την Ακρόπολη στον Λευκό οίκο και σ όλο τον κόσμο κ.α.video

Σε ευχαριστούμε  οι απανταχού ¨Ελληνες πρόεδρε γι αυτά που είπες ενώ  άλλοι ή δεν θέλουν να ξέρουν ή δεν θέλουν να πούνε.. EFHMERIS




Barack Obama at the Acropolis To βίντεο του
 Ομπάμα από την Ακρόπολη

Ελάχιστες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη και την ξενάγησή του από την αρχαιολόγο Ελένη Μπάνου, ο πρόεδρος Ομπάμα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλά ένθερμα για τον ελληνικό πολιτισμό και δηλώνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ οφείλει να βρίσκεται και να μιλά για τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. Αμέσως το βίντεο κοινοποιήθηκε από χιλιάδες χρήστες και είναι μια απρόσμενη και εντυπωσιακή προβολή της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρει: «Στο τελευταίο μου υπερατλαντικό ταξίδι σαν πρόεδρος, επιτέλους είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ την Ελλάδα και γνωρίσω την πανέμορφη ιστορία αυτής της χώρας. Στεκόμενος στην Ακρόπολη, στην γενέτειρα της Δημοκρατίας και των δημοκρατικών αξιών, τις οποίες μοιραζόμαστε ως Αμερικανοί, καταλαβαίνεις τη σημασία της διακυβέρνησης ενός λαού, από τον λαό και για τον λαό και πως ο λαός, ανεξάρτητα σε ποιο έθνος ανήκει, θα αποφασίσει πως θα είναι οι χώρες, τα ιδανικά που θα συνεχίσει να αναζητά και τις αξίες που θα μας καθορίζουν».

On my last overseas trip as president, I finally had the opportunity to visit Greece and take in the beautiful history of this country. Standing at the Acropolis, in the birthplace of democracy and the democratic values we hold dear as Americans, you gain perspective on the importance of a government of the people, by the people, and for the people - and how people, no matter what nation we belong to, will decide the kind of countries we will be, the ideals we'll keep reaching for, and the values that will define us.

Ολόκληρη η ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα
 στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

TO ABC μετέδωσε 



Obama Tours the Acropolis in Athens


No comments:

Post a Comment

wibiya widget