Tuesday, November 22, 2016

22.11.16. Της ημέρας.. Οι κανονιοβολισμοί! Του Δημήτρη Παπαγεωργίου



Εικοσιένας κανονιοβολισμοί αντήχησαν σήμερα για να μας θυμίσουν ότι η πατρίδα τιμά τα άξια παιδιά της..
Για  σένα πρόεδρε και 1001 να ρίχνονταν, λίγα θα ήταν..
Αν  και ΈΣΥ, δεν ήσουν θιασώτης του θορύβου και του ΖΗΤΩ...

Δεν φορούσες αμερικάνικο μπουφάν εκστρατείας τον Αύγουστο για να δείξεις ότι αγωνίζεσαι και αγωνιάς γι αυτούς που.. καίγονταν ούτε φορούσες ΛΟΚατζίδικα για να δείξεις τη δύναμή μας σα χώρα όταν στο φούρνο κάποιοι ντρέπονται να πάνε και να πουνε να γράψουν και το τρίτο ή το δέκατο ψωμί να τα΄ί ΄σουν τη φαμίλια τους.

Και φυσικά δεν έτρεχες να πάρεις εντολές απο τον αντιπρόσωπο του...ΤΙΠΟΤΑ και τους κλεφτοκοτάδες που τρέχουν με τις "πευκοσανίδες" στην πλάτη τρομοκρατώντας τους δυστυχείς -που οι δάσκαλοι άφησαν αγράμματους- πως πρέπει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν  χρυσά και κίβδηλα στα φωτοαντίγραφα αλλιώς  θα τους κάψει ο... θεός .. Δεν απαίτησες να παραιτηθεί καμμια κυβέρνηση αν δεν άλλαζε έναν υπουργό με  ..οράματα κοντρα στο σκοτάδι!

Εσύ όταν χρειάστηκε άφησες τα κοράκια στη γύμνια τους και στα μαύρα κουρέλια τους και πηγες κοντα στον ανθρώπινο νου,στέλνοντας στο διάβολο δούλους και λαδιάρηδες.

Ουτε ήσουν απ αυτούς που μπήκαν την πολιτική για να ρημάξουν τον τόπο και να σπαταλούν το χρόνο τους για το που θα κρύψουν τα κλεμμένα..

 Ζώντας 48 χρόνια ανάμεσα σε 2 και 3 πατρίδες τί άλλο να πω ... απλά σου χαρίζω ένα δάκρυ μου! Αυτό και οι μέσα και οι έξω  τίμιοι  το γνωρίζουν καλά .

Είμαι βέβαιος πως μέσα απο τα παιδιά σου και τα εγγόνια που ζεις τώρα θα το νοιώσεις.
Χαίρε πρόεδρε!!
ΔΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Της ημέρας. " Στεφανοπουλος:Καλό ταξίδι παιδί μου.." Του Δ.Παπαγεωργίου



No comments:

Post a Comment

wibiya widget