Sunday, November 27, 2016

ΤΡΙΚΑΛΑ.Ημέρα αντίστασης αλλά ξέχασαν τα στεφανια.Καυγάς Σιμορέλη.

 σε αρκετές π
εριοχές της Αττικής από την ισχυρή βροχή και η Πυροσβεστική ΥπηρεσίΕπεισοδιακή ήταν η σημερινή κατάθεση στεφάνων για τον εορτασμό της Επετείου της Εθνικής Αντίστασης στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης μετά το πέρας της εκδήλωσης κινήθηκε προς την υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης από την περιφερειακή ενότητα Τρικάλων Βαγγελιώ Μπουντούρη και της επιτέθηκε φραστικά γιατί δεν φρόντισε να έχει στεφάνι ώστε να το καταθέσει κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχαν δηλώσει τη συμμετοχή τους.  Από την πλευρά της η κ. Μπουντούρη απάντησε επίσης με έντονο ύφος ότι το στεφάνι ήταν υποχρεωμένος να το φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξάλλου έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι που κατέθεσαν.  Χρηστος Κοντός .ΕΝΕΡΓΌ ΠΟΛΙΤΗΣ gr. Κυκλοφορεί αύριο.
Δείτε  το βίντεο.

https://youtu.be/IZAPNG2AlYQ


χήματα και 40 πυροσβέστες παρεμβαίνει για απάντληση υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων.
Στο κέντρο της Αθήνας κλειστοί ήταν από την έναρξη των δρομολογίων οι σταθμοί του Μετρό σε «Ευαγγελισμό», «Μέγαρο Μουσικής» και «Πανόρμου», λόγω της συσσώρευσης υδάτων.
Παράλληλα,για αρκετή ώρα το πρωί της Κυριακής διεκόπη η κυκλοφορία σε κεντρικά σημεία της Αθήνας όπως στην οδό Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τη Βασ. Σοφίας.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί 170 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα κυρίως από τη Δυτική Αττική, σε Μενίδι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Καματερό, Ίλιον και Άνω Λιόσια αλλά και στο κέντρο από Κάτω Πατήσια και Κυψέλη.
Επιπλέον, η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο στην Ευελπίδων καθώς και άλλων τριών ατόμων από Ι.Χ λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι.
Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί καθώς μεγάλος όγκος υδάτων έχει συσσωρευτεί και σε κεντρικούς δρόμους, ενώ σε αρκετά σημεία δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες.
Έντονα τα προβλήματα από πλημμύρες και σε πολλές περιοχές κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, σε νησιά του Ιονίου.
 Λόγω του καιρού αναβάλλεται για το ερχόμενο Σάββατο ο προγραμματισμένος για σήμερα, ποδηλατικός γύρος στο Θησείο.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget